Luni - Vineri 9:00 - 18:00

CREALITY Imprimanta 3D V2 Neo nivelare automata 2022

Cod:

ENDER-3 V2 NEO


Cod intern: #2329978

  • Distribuie pe:
1.655,02 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Descriere Imprimanta 3D V2 Neo nivelare automata 2022 de la CREALITY

Imprimanta 3D Creality ENDER-3 V2 NEO, FDM, Precizie +/-0.1mm, Diametru filament: 1.75mm, tip filament compatibil:PLA/PETG/ABS/TPU, temperatura duza:250 C, duza: :0.4mm, Format: STL/OBJ/AMF, Printing Size 220*220*250mm, dimensiuni: 438*424*472mm, greutate pachet : 9.8kg, transfer fisier: USB/TF Card, Software: Creality Slicer/Cura/Repetier-Host/Simplify3D, platforma magnetica, CR Touch auto leveling, Full-metal extruder, sursa 350W.Se livreaza sub forma de kit, necesita asamblare, kit-ul include toata documentatia si uneltele necesare asamblarii.



Imprimanta 3D Creality Ender-3 V2 Neo, 220x220x250 mm, nivelare automata, model 2022

 

  • Design integrat clasic si stabil
  • Precizie imbunatatita cu CR Touch
  • Extruder Bowden complet metalic pentru o alimentare lina
  • Placa de constructie adeziva si pliabila
  • Asamblare rapida, usor de manevrat
  • Previzualizare a imprimarii cu noua interfata de utilizare
  • Design centrat pe om

 

 

 

 

 

Design integrat clasic si stabil

Design integrat complet metalic, cu un gantry robust pentru o imprimare stabila. Suprafata neteda a gantry-ului arata mai simplu si mai estetic.

   

 

 

 

Precizie imbunatatita cu CR Touch

Nivelatia automata CR Touch completeaza compensarea inaltimii de imprimare in 16 puncte pe suprafata de constructie, asigurand precizia nivelarii si imbunatatind calitatea imprimarii.

   

 

 

 

Extruder Bowden complet metalic pentru o alimentare lina

Extruderul Bowden complet metalic are o forta de extrudare mai mare si este mai durabil. Un buton rotativ este adaugat pentru a facilita alimentarea si retragerea lina a filamentelor.

   

 

 

 

 

Placa de constructie adeziva si indoibila

Placa de constructie magnetica din otel cu arc din PC are o buna aderenta la model si permite indepartarea rapida a imprimarii cu doar o usoara indoire.

   

 

 

 

 

Asamblare rapida, usor de manevrat

Cu unele piese preinstalate, asamblarea poate fi finalizata in 3 pasi. Nu este deloc o provocare!

   

 

 

 

 

Previzualizarea imprimarii cu New UI

Noua interfata de utilizare actualizata adauga o functie de previzualizare a modelului, facilitand observarea formei exacte.

   

 

Proiectarea centrata pe om

Cutia de scule incorporata - un recipient perfect pentru gadgeturi. Intinzatorul cu buton ajuta la reglarea rapida a strangerii curelei, mentinand o stare buna de imprimare. Functia de reluare a imprimarii poate inregistra datele din timpul intreruperii si poate recupera imprimarea de unde a fost lasata, reducand riscurile de esec al imprimarii si de risipa de filament.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.