Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Imprimanta cu jet Epson WF-C5210DW COLOR A4, duplex

Cod:

C11CG06401


Cod intern: #285991

  • Distribuie pe:
1.730,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Imprimanta cu jet WF-C5210DW COLOR A4, duplex de la Epson

 

WorkForce Pro WF-C5210DW

Această imprimantă business pentru grupuri de lucru mici este perfectă pentru mediul de afaceri, de la birourile mici până la marile corporații care obișnuiesc să utilizeze imprimante laser și doresc să diminueze costurile, să crească productivitatea și să elimine timpul pierdut. Toate acestea în timp ce se reduce impactul companiei asupra mediului și se îmbunătățește reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială corporativă.

Economisiți bani

Poate ajuta companiile să economisească cel puțin 50% din costul pe pagina (CPP) color în comparație cu modelele laser comparabile1. Este conceput pentru grupuri de lucru. Compania dvs. poate evita costurile ascunse cu productivitatea angajaților, asociate imprimării centralizate. Reduceți și mai mult costurile înlocuind mai rar consumabilele cu ajutorul sistemului inovator de alimentare cu cerneală.

Productivitate superioară și intervenții reduse

Oferă cel mai rapid timp pentru imprimarea primei pagini (FPOT) din segmentul său, atât pentru printurile color (5,3 secunde), cât și pentru cele monocrom (4,8 secunde), în comparație cu imprimantele laser concurente2. Imprimați până la 5.000 de pagini monocrom și color fără a înlocui consumabilele3. Cea mai mare capacitate standard de hârtie, de 330 de coli, din acest segment de piață4.

Reduceți impactul

Beneficiați de un consum redus de energie, fără a compromite randamentul extrem de precis, cu cel puțin 90% mai puțină energie consumată în comparație cu modelele laser concurente5.

Concepută pentru afaceri

O serie de programe software și instrumente oferă opțiuni de imprimare securizată și contribuie la gestionarea de la distanță a dispozitivelor. Conectivitatea NFC și wireless permit, de asemenea, imprimarea de pe dispozitive mobile. Și, datorită interfeței cu utilizatorul inspirată de dispozitivele smartphone, este ușor de utilizat.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      C11CG06401
  • Specificatii tehnice

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.