Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Golden Contactor Max car charger, USB + USB-C, 60W Albastru

Cod:

033280


Cod intern: #1274785

  • Distribuie pe:
40,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Golden Contactor Max car charger, USB + USB-C, 60W Albastru de la Baseus

Incarcatorul auto Baseus va permite sa incarcati rapid pana la 2 dispozitive in acelasi timp. Puterea sa totala de iesire ajunge la 60 W. Aparatul este compatibil cu vehicule de 12-24 V si asigura o utilizare in siguranta. A fost echipat cu 2 porturi - USB si USB-C. De asemenea, se distinge printr-o structura exceptional de solida si eleganta.

SI

Incarcati pana la 2 dispozitive in acelasi timp

Mergi cu un pasager? Nimeni nu trebuie sa-si mai astepte randul pentru a-si incarca smartphone-ul! Incarcatorul ofera 2 porturi - USB si USB-C. Fiecare dintre ele permite incarcarea rapida cu o putere maxima de 30 W. In total ofera chiar si 60 W! Acum puteti incarca cu usurinta 2 telefoane sau, de exemplu, un smartphone si o tableta.

SI

Incarcare rapida

Nu asteptati pentru totdeauna ca dispozitivele dvs. sa fie gata de utilizare din nou. Incarcatorul accepta protocoale de incarcare rapida precum SCP, FCP, QC si AFC. Cu el, puteti, de exemplu, sa restabiliti 60% din puterea smartphone-ului Huawei P50 sau 50% din Samsung Galaxy S22 in 30 de minute. De asemenea, produsul va permite sa incarcati rapid dispozitivele Apple cu o putere de 27 W. De exemplu, puteti incarca iPhone 13 Pro Max in aproximativ 1,5 ore.

SI

Siguranta utilizarii

Folosind incarcatorul Baseus Golden Contactor Max, va puteti incarca dispozitivele nu numai rapid, ci si in siguranta. Un cip avansat detecteaza dispozitivele care se incarca si adapteaza automat curentul la acestea. De asemenea, produsul este protejat eficient impotriva scurtcircuitelor si supraincalzirii, printre altele. De asemenea, protejeaza dispozitivele conectate impotriva supraincarcarii, prelungind astfel durata de viata a bateriilor acestora.

SI

Design perfect

Incarcatorul a fost proiectat astfel incat, atunci cand este conectat la bricheta, sa ramana ferm pe loc si sa nu cada. Astfel, poate asigura o incarcare neintrerupta. Nu se teme de denivelari, denivelari si franari bruste! Iluminarea delicata cu LED mareste vizibilitatea dispozitivului dupa intuneric. Mai mult, finisajul metalic confera incarcatorului un caracter extrem de elegant.

SI

Compatibilitate larga

Ce altceva distinge incarcatorul Baseus Golden Contactor Max? Compatibilitate universala cu vehicule de 12-24 V! Asa ca il puteti folosi fara probleme intr-o masina de pasageri, intr-un camion, intr-un autobuz si chiar intr-un excavator.In plus, incarcatorul se potriveste perfect cu cele mai obisnuite prize de bricheta - nu vei avea nicio problema la conectarea lui.

SI

Specificatie

SI

Producator Baseus
Nume Incarcator auto Golden Contactor Max Dual Fast Charger
Model CGJM000103
Culoare Albastru
Material Aluminiu, ABS, PC
Intrare DC 12-24V 8A max.
Iesire USB 5 V - 3 A, 9 V - 2 A, 10 V - 2 A, 12 V - 2,5 A, 30 W max.
Iesire USB-C 5 V - 3 A, 9 V - 2,77 A, 12 V - 2,5 A, 30 W max.
Puterea totala de iesire 30 W + 30 W 60 W max.
Dimensiuni 55 x 26,5 x 26,5 mm

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip
      Incarcator auto
    • Putere Incarcare
    • Slot iesire
      USB
    • Functii
      Intrare: DC 12-24V
    • Numar Porturi
      2
    • Porturi
      1 X USB - 1 X USB Tip-C
    • Dimensiuni
      55 x 26,5 x 26,5 mm
    • Culoare
      Albastru
    • Altele
      Material: Aluminiu + ABS + PC

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.