Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Particular Digital Display Dual USB si Type-C Quick Charger Silver (65W)

Cod:

CCKX-C0A


Cod intern: #581983

  • Distribuie pe:
66,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Particular Digital Display Dual USB si Type-C Quick Charger Silver (65W) de la Baseus

Posibilități puternice

 

Cu un încărcător Baseus, veți scăpa de problema unei intrări și de limitarea încărcării unui singur dispozitiv. Cu încărcătorul super-puternic, puteți încărca laptopul și telefonul în același timp la intrarea USB-C: 45 W și intrare USB: 18 W.

 


 

Cea mai recentă soluție

 

Tehnologia inteligentă de încărcare BSP II este capabilă să ajusteze automat tensiunea, curentul și gestionarea alimentării. Încărcătorul are un port dublu, unul pentru USB și unul pentru USB-C. Când utilizați numai portul PD, acesta este capabil să se încarce la 65W, în timp ce utilizați numai portul USB, acesta este capabil să se încarce la 30W. Atunci când se utilizează ambele intrări, puterea este împărțită în PD: 45W și USB: respectiv 18W, oferind un total de 63W.

 


 

Încărcare la viteză

 

Dispozitivele cu o interfață mai veche încarcă aproximativ 20% din baterie în 30 de minute, în timp ce un dispozitiv Baseus poate încărca până la 60% din baterie în același timp. Acest lucru vă permite să utilizați aplicații cum ar fi navigarea și să încărcați în mod vizibil telefonul în același timp.

 


 

Compatibilitate largă

 

Încărcătorul nu se supraîncălzește în ciuda încărcării a 2 dispozitive simultan. Este compatibil cu diferite telefoane, dar atunci când nivelul bateriei dispozitivelor încărcate ajunge la 100%, se oprește automat încărcarea acestora, extinzându-și astfel durata de viață în mod semnificativ.

 


 

Design elegant

 

Încărcătorul are un arbore transparent și o iluminare din spate albastră, care expune conținutul său, oferind întregului dispozitiv un aspect futurist.

 


 

Afișaj analogic

 

Afișajul inteligent vă permite să monitorizați tensiunea curentului, astfel încât veți ști imediat ce ceva nu merge bine cu priza încărcătorului și tensiunea scade sau crește peste normal. În autoturisme, standardul acceptat este de 11,6-14,8V, în timp ce în autoturisme standardul acceptat este de 23.2-27.2V.

 


 

 

Stabilitate chiar mai bună

 

Stabilizatoarele îmbunătățite asigură protecție împotriva alunecării și șocurilor, astfel încât încărcătorul să stea ferm în poziție și să se reîncarce continuu, în ciuda drumurilor accidentate.

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip
      Incarcator auto
    • Putere Incarcare
    • Slot iesire
      USB
    • Functii
      USB: 5V/5A; 5V/4,5A; 5V/3A; 9V/3A; 12V/2.5A; 20V/1.5A max
    • Numar Porturi
      2
    • Porturi
      1 X USB - 1 X USB Tip-C
    • Dimensiuni
      34 x 68 mm
    • Culoare
      Argintiu
    • Altele
      Afişaj digital special QC+PPS Încărcător rapid dual încărcător de maşină 65W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.