Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus USB si Type-C, Golden Contactor Pro Dual Quick Charger, Dark Gray

Cod:

CCJD-0G


Cod intern: #654519

  • Distribuie pe:
40,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere USB si Type-C, Golden Contactor Pro Dual Quick Charger, Dark Gray de la Baseus

Incarcator auto Baseus Golden Contactor Pro

Incarcatorul auto Baseus accepta 4 protocoale de incarcare rapida. Qualcomm Quick Charge 4.0 va incarca dispozitivul de 4 ori mai repede decat un incarcator conventional. In plus, compatibilitatea anterioara a Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK garanteaza cea mai rapida optiune de incarcare. Optiunea de incarcare rapida 4.0 este disponibila pe portul de tip C. Telefoanele compatibile QC includ Xiaomi 10/9. Cu protocolul Huawei Fast Charge, dispozitivul se incarca mai repede si nu se incalzeste foarte mult in timpul incarcarii. Telefoanele compatibile includ, de exemplu, Huawei Mate 30 sau Honor Magic 2. La fel ca Huawei, Samsung are propriul protocol de incarcare rapida. Cu Samsung Adaptive Charge, telefonul se incarca mult mai repede decat cu un incarcator conventional. Tehnologia Samsung alimenteaza modele precum S20, S9 etc. Power Delivery este un standard de incarcare de inalta tensiune care va incarca dispozitivul rapid si in siguranta. Incarcatorul accepta versiunile de 20W si 18W. Power Delivery este compatibil cu iPhone 12, de exemplu. Nu uitati sa verificati daca dispozitivul dvs. accepta standardele de incarcare rapida mentionate si ca aveti cablul potrivit.

 

Design solid

Cu o carcasa din PC durabil si materiale ABS, incarcatorul este rezistent la zgarieturi. Metalul cu conductivitate termica rapida ajuta la mentinerea incarcatorului la o temperatura scazuta, astfel incat sa va puteti incarca dispozitivul in siguranta. Designul anti-alunecare ofera stabilitate si siguranta, astfel incat dispozitivul dumneavoastra se poate incarca chiar si pe drumurile accidentate. Datorita dimensiunilor sale compacte, dispozitivul se potriveste perfect in bricheta majoritatii masinilor. Lumina de fundal cu LED ii confera un aspect unic si va permite sa gasiti rapid incarcatorul dupa intuneric.

 

7 niveluri de protectie

Incarcatorul Baseus a trecut multe teste de siguranta si a obtinut mai multe certificate, astfel incat sa il puteti utiliza cu liniste. Chipsetul de control ajusteaza curentul fiecarui dispozitiv si il protejeaza de deteriorare. Datorita celor 7 niveluri de protectie, atat dispozitivul, cat si incarcatorul sunt protejate impotriva supraincarcarii, supraincarcarii, supradescarcarii, supratensiunii, supraincalzirii, supracurentului, scurtcircuitului si campului electromagnetic.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip
      Incarcator auto
    • Putere Incarcare
    • Slot iesire
      USB
    • Functii
      Lumina LED
    • Numar Porturi
      2
    • Porturi
      2 x USB
    • Dimensiuni
      55 x 26.5 mm
    • Culoare
      Negru

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.