Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Superme Digital Display PPS, Quick Charge 100W, 1 x USB 5V/4.5A si 1 x USB Type-C 5V/3A, negru

Cod:

CCZX-01


Cod intern: #990900

  • Distribuie pe:
91,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Superme Digital Display PPS, Quick Charge 100W, 1 x USB 5V/4.5A si 1 x USB Type-C 5V/3A, negru de la Baseus

Încărcător auto Baseus CCZX-01

Telefonul sau laptopul au fost descărcate în timp ce călătoriți? Acum nu mai este o problemă! Încărcătorul auto Baseus este echipat cu 2 porturi - USB-C și USB, ceea ce vă permite să încărcați rapid până la 2 dispozitive în același timp! Puterea sa maximă ajunge la 100 W. Produsul este compatibil cu majoritatea vehiculelor 12V-24V, iar datorită soluțiilor tehnologice utilizate asigură siguranța utilizării. Încărcătorul este, de asemenea, echipat cu un afișaj digital practic.

 

Încărcare rapidă pentru 2 dispozitive simultan

Nu mai așteptați încărcarea unui dispozitiv înainte de a conecta un alt dispozitiv. Încărcătorul CCZX-01 este echipat cu porturi USB-C (max 100W) și USB (max 30 W). Împreună, se pot încărca cu o putere maximă de 65W + 30W. Pur și simplu conectați laptopul și telefonul la ele, de exemplu, pentru a vă bucura de încărcarea rapidă!

 

Acesta va încărca laptopul sau telefonul în cel mai scurt timp

Încărcătorul este compatibil cu cele mai populare protocoale de încărcare rapidă, cum ar fi PPS, PD3.0, QC3.0, SCP, FCP și AFC. Astfel, dispozitivele dvs. pot fi puse în funcțiune din nou în cel mai scurt timp! Este nevoie de doar aproximativ 153 de minute pentru a încărca complet MateBook X Pro. În cazul Mate 40 Pro, va dura doar 74 de minute!

 

Siguranța utilizării

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea dispozitivelor. Încărcătorul auto Baseus este echipat cu un cip dublu care oferă o protecție eficientă împotriva supracurentului, supratensiunii și scurtcircuitului, printre altele. Un nou sistem îmbunătățit de disipare a căldurii îl protejează și mai mult de supraîncălzire și garantează o încărcare mai eficientă. Dispozitivele dvs. sunt, de asemenea, protejate împotriva supraîncărcării.

 

Obțineți acces convenabil la informații cu afișajul încorporat

Dispozitivul monitorizează tensiunea bateriei, tensiunea de ieșire și puterea de ieșire în timp real. Valorile relevante sunt afișate pe ecranul digital ușor de citit al încărcătorului, astfel încât să puteți verifica oricând dacă totul funcționează așa cum ar trebui. Afișajul este actualizat la fiecare 5 secunde. Acest lucru vă asigură că aveți întotdeauna acces la cele mai recente informații.

 

Compatibilitate largă și performanță fiabilă

Veți utiliza cu succes încărcătorul în majoritatea vehiculelor 12V-24V, de la mașini la camioane. Conectorii săi placați cu aur vă permit să reduceți rezistența și să îmbunătățiți sensibilitatea. Dispozitivul se potrivește perfect în priza brichetei, iar elementele sale special concepute, extinse, anti-alunecare asigură o conexiune fiabilă și o stabilitate excepțională - chiar gropi, găuri în drum, lovituri de viteză sau frânare bruscă nu îl vor deranja.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip
      Incarcator auto
    • Putere Incarcare
    • Slot iesire
      USB
    • Functii
      Superme Display
    • Numar Porturi
      2
    • Porturi
      1 X USB - 1 X USB Tip-C
    • Dimensiuni
      37x69 mm
    • Culoare
      Negru

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.