Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Dicota D31698 80W, conectori de iesire: 5

Cod:

D31698


Cod intern: #1881200

  • Distribuie pe:
312,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere D31698 80W, conectori de iesire: 5 de la Dicota

Cu încărcătorul universal pentru notebook USB-C DICOTA, vei experimenta o mobilitate pură și vei avea oricând conectorul potrivit cu tine. Notebook-uri, tablete, smartphone-uri și accesorii - peste 4 porturi USB-A și un port USB-C cu Power Delivery 2.0 puteți încărca până la 5 dispozitive simultan cu o singură sursă de alimentare. Cele 7 sfaturi de conectare pentru notebook-uri incluse asigură conectivitate completă pentru diverse modele ale celor mai populari producători: Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft Surface, Samsung, Toshiba și nu numai.

Datorită tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0, timpii lungi de așteptare aparțin trecutului. Încărcați-vă bateria de până la 4 ori mai repede decât cu adaptoarele tradiționale. După doar 5 minute de încărcare, dispozitivul dvs. gata pentru Qualcomm va avea suficientă putere pentru 5 ore de utilizare mobilă. Tensiunea de ieșire (5 - 20 V) și curentul de încărcare (până la 3,5 A) se adaptează automat la dispozitivele conectate. Sistemul de control inteligent vă păstrează bateria și, în același timp, oferă protecție fiabilă împotriva supracurentului, supratensiunii, scurtcircuitului și supraîncălzirii. Datorită cablurilor de alimentare CA din UE și Marea Britanie, încărcătorul universal pentru notebook USB-C DICOTA poate fi utilizat în peste 100 de țări fără adaptor suplimentar. Design elegant, formă compactă și greutate de numai 240 de grame - partenerul perfect pentru energie rapidă și eficientă acasă, la birou sau pe drum. Include un suport din plastic.

 
 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Brand compatibil
      Universal
    • Putere
    • Tensiune iesire
      20 V
    • Amperaj iesire
      3.5 A
    • Conector
      USB
    • Protectie curent
      Supracurent, supratensiune, supraîncălzire, scurtcircuit
    • Produs
      Încărcător
    • Altele
      Cablu de alimentare 1,5 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.