Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport pentru incarcator de masina electrica Maclean MCE456, negru

Cod:

MCE456


Cod intern: #2493268

  • Distribuie pe:
327,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Suport pentru incarcator de masina electrica Maclean MCE456, negru de la MACLEAN

Suportul MCE456 este un echipament esential pentru fiecare proprietar de masina electrica sau hibrida care apreciaza siguranta si eficienta. Este compatibil cu majoritatea modelelor de incarcatoare EV si PHEV. Este realizat din materiale de inalta calitate care ofera protectie impotriva coroziunii si rezistenta la conditiile meteorologice. Acest lucru il face potrivit atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior.
Suportul MCE456 este ideal pentru instalarea intr-un garaj, pe aleea din fata casei, intr-o parcare de firma sau hotel. Este compatibil cu diferite tipuri de incarcatoare auto EV si PHEV, ceea ce inseamna ca il puteti utiliza cu diferite modele de vehicule si tipuri de incarcatoare. Aspectul sau modern si estetic se imbina perfect cu imprejurimile, atat in ​​garaj, cat si in parcarile publice.
- Proiectat pentru: incarcator EV si PHEV
- Greutate maxima suportata: 15 kg
- Material: otel

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.