Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea Anker PowerPort III Pod 65W, USB-C, PowerIQ 3.0, PPS, Alb

Cod:

A2712H21


Cod intern: #585565

  • Distribuie pe:
146,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Incarcator de retea PowerPort III Pod 65W, USB-C, PowerIQ 3.0, PPS, Alb de la Anker

Incarcator retea Anker PowerPort III Pod, USB-C 65W, alb

 
 

Incarcare de mare viteza

Portul USB-C de 65W ofera suficienta putere pentru a incarca complet iPhone 11 pana la 1.5 ore mai repede decat cu un incarcator original si pentru a incarca un iPad Pro 11ʺ (2018) sau un MacBook Pro 16" in doar 2.5 ore.

 

Un incarcator compatibil cu toate dispozitivele

Incarcatorul de retea Anker PowerPort III Pod este echipat cu tehnologia PowerIQ 3.0 pentru a oferi incarcare optimizata pentru aproape orice dispozitiv mobil, inclusiv telefoane, tablete si laptopuri. Suporta de asemenea si tehnologia PPS (sursa de alimentare programabila) pentru compatibilitatea cu Samsung Super Fast Charging.

 

Design unic, subtire si compact

Incarcatorul de retea PowerPort III Pod 65W are un design ingust pentru a ocupa cat mai putin spatiu si pentru a fi cat mai usor de transportat. Cu o grosime de doar 45 mm, PowerPort III Pod este suficient de mic pentru a se incadra fara efort in orice geanta sau chiar in buzunar pentru o portabilitate usoara.

 

Performanta optimizata

Tehnologia Anker exclusiva MiniFuel incorporeaza un design unic pentru a reduce dimensiunile incarcatoarelor, sporind in acelasi timp eficienta si disiparea caldurii pentru o experienta mai buna. Cu MiniFuel, Anker revolutioneaza modul in care este construita tehnologia de incarcare. Prin incorporarea unui design unic, Anker a reusit sa reduca dimensiunea generala a incarcatoarelor, sporind in acelasi timp eficienta si disiparea caldurii.
 

Compatibilitate universala pentru incarcarea rapida

Cea mai avansata tehnologie de incarcare Anker, PowerIQ 3.0 -  ofera incarcare optimizata pentru aproape orice dispozitiv.

Actualizat pentru a suporta sursa de alimentare programabila (PPS) pentru compatibilitate cu Samsung Super Fast charging. 

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator
    • Brand compatibil
    • Interfata iesire
      USB type C
    • Putere incarcare
    • Functii
      PowerIQ, Power Delivery (PD)
    • Culoare
      Alb
    • Incarcare GAN
      Nu
    • Dimensiuni
      68 x 30 x 45 mm
    • Greutate
      132 g
    • Altele
      PowerIQ 3.0

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.