Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea Baseus Super Si CCSP020102, Quick Charge 25W, 1 x USB Type-C 5V/3A, Alb

Cod:

030393


Cod intern: #1268680

  • Distribuie pe:
37,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator de retea Super Si CCSP020102, Quick Charge 25W, 1 x USB Type-C 5V/3A, Alb de la Baseus

Încărcător Baseus CSP020102

Încărcătorul compact Baseus CCSP020102 vă permite să încărcați rapid dispozitivele cu o putere de până la 25 de wați. Cu sistemul său complex de protecție, protejează echipamentul alimentat împotriva deteriorării. Sprijină o varietate de protocoale de încărcare rapidă. Se distinge prin compatibilitatea sa cu o gamă largă de smartphone-uri și tablete, iar gama de tensiune AC 100-240V vă permite să o utilizați aproape oriunde în lume. Capacitățile sale excelente merg mână în mână cu dimensiunea compactă - o puteți potrivi cu ușurință chiar și în buzunar!

 

Încărcare de 3 ori mai rapidă

Folosind acest dispozitiv practic, veți încărca telefoanele care acceptă încărcarea rapidă a PD de până la 3 ori mai rapidă decât cu încărcătoarele tradiționale. Suportă smartphone-uri ale unor mărci precum Samsung, Apple și Huawei cu protocol PD. Este un economizor minunat de timp - nu mai așteptați ore pentru ca smartphone-ul dvs. să fie pregătit de acțiune din nou!

 

Siguranță fără egal a utilizatorilor

Încărcătorul Baseus reglează automat valoarea amperajului în funcție de tipul de dispozitive alimentate pentru a asigura o viteză optimă de încărcare și pentru a le proteja împotriva deteriorării. Datorită designului său inteligent, căldura este distribuită eficient, protejându-vă de arsuri și prevenind deteriorarea încărcătorului.

 

Capacități uriașe, dimensiuni mici

Prin utilizarea tehnologiei Super Si, a fost posibil să se reducă dimensiunea încărcătorului, crescând în același timp capacitățile acestuia. Dispozitivul este extrem de eficient și sigur de utilizat. De asemenea, poate funcționa chiar și la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, rămâne minimă și ușoară - nu va cântări bagajul, îl puteți potrivi în geantă sau chiar în buzunar și îl puteți lua oriunde aveți nevoie.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator Retea
    • Brand compatibil
    • Interfata iesire
      1 x Type-C Quick Charge
    • Voltaj
      5 V
    • Amperaj
      3 A
    • Putere incarcare
    • Functii
      Quick Charge
    • Culoare
      Alb
    • Incarcare GAN
      Nu
    • Dimensiuni
      78 x 34 x 28 mm
    • Greutate
      51 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.