Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea Baseus Speed Mini, USB-C, PD, 3A, 20W , Alb

Cod:

CCFS-SN02


Cod intern: #917650

  • Distribuie pe:
34,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni G012M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator de retea Speed Mini, USB-C, PD, 3A, 20W , Alb de la Baseus

Incarcator Baseus CCFS-SN02

Incarcati-va dispozitivele in timp de pana la 3 ori mai putin decat de obicei. Incarcatorul Baseus CCFS-SN02 accepta incarcare rapida cu o putere de pana la 20 W si, datorita tehnologiilor folosite, asigura o utilizare in siguranta. Functioneaza cu cele mai populare dispozitive. Dimensiunea sa mica, greutatea usoara si compatibilitatea cu tensiunea de 100-240 V il fac ideal si pentru calatorii.

Imagine necunoscuta

 

Incarcare rapida a dispozitivelor dvs

Incarcatorul accepta protocoale precum PD3.0, QC3.0, QC2.0 si FCP, de exemplu. Este compatibil cu PD 20W si PD 18W. Aceasta inseamna ca poate reduce timpul de incarcare al unor dispozitive de pana la 3 ori. Dureaza doar aproximativ 30 de minute pentru a restabili puterea de 60% pe anumite iPhone-uri! Nu mai asteptati pentru totdeauna ca dispozitivele dvs. sa fie gata de utilizare din nou.

Imagine necunoscuta

 

Compatibilitate universala

Acest incarcator universal va va veni cu siguranta la indemana din cand in cand. Se remarca prin compatibilitatea sa larga - trebuie doar sa conectati cablul USB-C la Lightning sau USB-C la USB-C (nu este inclus). Il puteti folosi cu succes pentru a alimenta nu numai smartphone-uri si tablete, ci si banci de alimentare, ventilatoare de mana, lampi de masa si aparate stereo wireless.

Imagine necunoscuta

 

In interesul sigurantei

Cipul inteligent este responsabil pentru adaptarea automata a intensitatii de incarcare la cerintele dispozitivului conectat. Deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea bateriei acestuia. Incarcatorul este, de asemenea, protejat impotriva supratensiunii, supracurentului, scurtcircuitului si supraincalzirii etc. Produsul a trecut, de asemenea, teste de siguranta exigente. Avantajul sau suplimentar este carcasa incombustibila.

 

Indispensabil in calatorii

Ce face din incarcatorul Baseus partenerul de calatorie de vis? Produsul cantareste doar 59 g si este foarte mic, asa ca nu va ocupa mult spatiu in geanta, valiza sau rucsac. Compatibilitatea universala 100-240 V va permite sa il utilizati aproape oriunde in lume fara probleme. Acum va puteti bucura de incarcarea rapida a dispozitivelor dvs. oriunde v-ati afla - chiar si in strainatate!

Imagine necunoscuta

 

Specificatie

 

Marca Baseus
Nume Incarcator rapid Speed Mini 1C
Model CCFS-SN02
Culoare alb
Log in 100-240V~, 50/60Hz, 800mA
Iesire USB-C DC 5V-3A, 9V-2.22A, 12V - 1.67A max
Puterea totala de iesire 20W max.
Dimensiuni 50x43x26mm (nu include mufa)
Greutate 59 g

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator Retea
    • Brand compatibil
    • Interfata iesire
      USB-C
    • Voltaj
      12 V
    • Amperaj
      3 A
    • Putere incarcare
    • Culoare
      Alb
    • Incarcare GAN
      Nu
    • Dimensiuni
      50x43x26 mm
    • Greutate
      59 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.