Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea 2-in-1 induction charger for Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S 1.5m (white)

Cod:

26657


Cod intern: #1874112

  • Distribuie pe:
37,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator de retea 2-in-1 induction charger for Apple Watch / Lightning Joyroom S-IW002S 1.5m (white) de la JOYROOM

Cablu Date Incarcare Joyroom 2 In 1, 1 X Lightning, 1 X Apple Watch, 1.5m, Husa Inclusa, Alb S-iw002s

Incarcator Qi Wirelee 2in1 Joyroom pentru Apple Watch / USB - Cablu Lightning 1,5 m alb (S-IW002S) Folositi Apple Watch fara limite! Obtineti un incarcator 2in1 de inalta calitate, care este simultan un cablu de tip Lightning. Proiectat cu grija la fiecare detaliu, atat din punct de vedere tehnic, cat si vizual. Este atragator pentru ochi si face gadgeturile preferate si mai usor de utilizat! Specificatie: Marca: Joyroom Material: otel inoxidabil + TPE Lungime cablu: 1,5 m Curent: 3 A. Putere de incarcare wireless: 2,5 W Compatibil cu: iPhone / iWatch seria 1-5 Caracteristici majore Cablu 2in1 - Incarcare Apple Watch si cablu Lightning Conexiune magnetica - stabilizare ridicata a dispozitivului in timpul incarcarii Meci pentru seria Apple Watch de la 1 la 5 La indemana, usor, compact 2 ore necesare pentru a avea o baterie plina Compatibilitate Acest incarcator 2in1 a fost conceput pentru a sustine articolele Apple Watch. Este compatibil cu urmatoarele modele 5, 4, 3, 2 si 1. Incarcare sigura si eficienta Incarcarea cu incarcatorul fara fir Joyroom este foarte sigura. Dispozitivul controleaza temperatura incalzirii si, atunci cand temperatura depaseste 43 de grade Celsius, tensiunea este redusa automat. Racirea generata de un cip inteligent protejeaza bateria si ii asigura o durata lunga de viata. Cablu eficient - incarcare mai rapida Datorita celor doua sfaturi independente, este posibil sa incarcati simultan doua dispozitive - smartphone si ceas. Cand sunt taxate, va puteti simti liber sa le folositi pentru a naviga pe Internet si pentru a lucra. Este, de asemenea, fezabil, deoarece cablul are o lungime de 1,5 m. Adaptare perfecta la bobina Forta magnetica cu care Apple Watch adera la bobina inductiva este de 2500 N, adica cu 300 N mai mult decat in ​​cazul dispozitivului de aceeasi marca. Acest lucru garanteaza o conexiune stabila si stabilizare.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator wireless
    • Brand compatibil
    • Interfata iesire
      USB-C
    • Amperaj
      3 A A
    • Culoare
      ALB
    • Altele
      Material: otel inoxidabil + TPE

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.