Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea Wall charger GaN UGREEN CD224, 3x USB-C, 1x USB, Power Delivery 3.0, GaN, 65W (black)

Cod:

25682


Cod intern: #1829032

  • Distribuie pe:
162,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator de retea Wall charger GaN UGREEN CD224, 3x USB-C, 1x USB, Power Delivery 3.0, GaN, 65W (black) de la UGREEN

Incarcator de perete GaN UGREEN CD224, 3x USB-C, 1x USB, Power Delivery 3.0, GaN, 65W (negru)



Încărcătorul Ugreen este echipat cu 3 porturi USB-C și un port USB-A, permițându-vă să încărcați până la 4 dispozitive simultan. Acceptă protocolul de încărcare rapidă PD 65W, iar cu aplicații moderne, asigură o utilizare în siguranță. În plus, designul său compact înseamnă că îl poți purta cu tine în orice moment.Reînnoiește puterea dispozitivelor tale în cel mai scurt timp cu CD224. Încărcătorul are 4 porturi de ieșire, care vă permit să încărcați simultan, de exemplu, un smartphone, tabletă, consolă și căști. În plus, acceptă protocolul de încărcare rapidă PowerDelivery 65W, care se traduce prin încărcare rapidă. Este nevoie de doar aproximativ 30 de minute pentru a încărca un MacBook Pro de 13 inchi la 40% și aproximativ 1,8 ore pentru ca nivelul bateriei să ajungă la 100%.Nitrura de galiu a fost folosită în proiectarea încărcătorului Ugreen, care are un efect pozitiv asupra eficienței încărcării. Aceasta înseamnă că CD224 utilizează mult mai puțină energie și nu ocupă prea mult spațiu. În ciuda eficienței sale ridicate, este capabil să mențină o temperatură adecvată în timpul funcționării intensive.Vacanță, călătorie de afaceri, universitate - în aceste situații și în situații similare încărcătorul Ugreen va funcționa bine. Dispozitivul se distinge prin designul său ușor și compact, astfel încât îl puteți lua aproape oriunde - CD224 poate fi depozitat cu succes într-un rucsac sau geantă de mână.Ești îngrijorat că încărcătorul Ugreen nu va funcționa cu echipamentul tău? Nu fi! Producătorul a inclus în lista de compatibilitate dispozitive precum laptopuri și iPad-uri, smartphone-uri, căști TWS, console de jocuri sau căști inductive. Bucurați-vă de libertatea de utilizare oferită de CD224.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator
    • Brand compatibil
    • Interfata iesire
      DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A, DC 3-21V/3A
    • Culoare
    • Incarcare GAN
      Da
    • Altele
      Greutate 172 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.