Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator wireless magnetic Anker 633, MagGo 2in1, cu baterie externa detasabila, pentru seria iPhone 12 si 13, Alb Dolomit

Cod:

B25A7321


Cod intern: #956380

  • Distribuie pe:
469,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Incarcator wireless magnetic 633, MagGo 2in1, cu baterie externa detasabila, pentru seria iPhone 12 si 13, Alb Dolomit de la Anker

Anker PowerWave 633 MagGo 2in1 permite incarcarea wireless simultana pentru Apple iPhone seria 12 sau 13 si a castilor AirPods. Cu functie 2in1, poate fi folosit ca incarcator wireless, iar bateria externa detasabila de 5.000 mAh poate fi glisata din suport pentru inca 17 ore de incarcare la nevoie. 

*Pachetul contine cablu USB-C si un incarcator de priza de 25W.



Incarcare simultana, dublu avantaj. Design 2in1
Pastreaza-ti smartphone-ul iPhone 12/13 si castile wireless incarcate in acelasi timp intr-un singur loc convenabil. (Nota: Incarcati fara husa sau cu o husa magnetica compatibila cu iPhone)

Incarcatorul magnetic wireless Anker 633 MagGo actioneaza ca un suport de incarcare fara fir, ideal la birou sau acasa. In acelasi timp, bateria externa detasabila poate fi glisata din suport pentru inca 17 ore de incarcare la nevoie. 

Fixare instanta
Pentru a face incarcarea cu adevarat fara efort, pur si simplu pozitioneaza iPhone-ul langa suprafata magnetica de incarcare iar telefonul se fixeaza automat si sigur.

Putere suplimentara
Glisati fara probleme din suport incarcatorul portabil subtire detasabil de 5.000 mAh si obtineti pana la 17 ore de utilizare prelungita. Cand bateria se descarca, atasati inapoi pe statia de incarcare pentru o reincarcare rapida. Cu o grosime de numai 11,77 mm, bateria externa wireless magnetica este suficient de mica si de compacta. 
Incarcator magnetic wireless Anker 633 MagGoUnghi ajustabil
Rotiti vertical sau orizontal si reglati unghiul de vizualizare pana la 40° pentru a viziona videoclipuri, a raspunde la mesaje sau la apelurile video. 

Protectie completa
Sistemul de siguranta MultiProtect de la Anker este prevazut cu controlul temperaturii, detectarea obiectelor straine, ecranare impotriva radiatiilor si multe altele pentru protectia ta si a gadgeturilor tale.

Indicator LED pentru un somn linistit
Incarcatorul magnetic wireless Anker 633 MagGo este echipat cu o lumina LED care afiseaza discret starea de incarcare si nu iti va deranja somnul. Dormi linistit in timp ce lasi iPhone-ul si castile AirPods sa se incarce

Ce contine pachetul:
Incarcator magnetic wireless Anker 633 (MagGo) cu baza de incarcare fara fir si baterie externa wireless de 5.000 mAh, adaptor de alimentare USB-C de 25 W, cablu USB-C de 1,5 m, ghid de bun venit.

Compatibilitate:
- iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini cu carcasa magnetica pentru telefon.
- AirPods Pro / AirPods 2 cu carcasa de incarcare wireless.

Note:
- pentru cele mai bune rezultate, utilizati adaptorul USB-C de 25 W inclus in pachet.
- ofera o incarcare maxima de 7,5 W pentru seriile Apple iPhone 13 si 12.
- statia de incarcare MagGo este destinata numai pentru incarcarea castilor AirPods si nu suporta incarcarea telefoanelor.
- daca ledul de incarcare continua sa clipeasca atunci cand va incarcati dispozitivele, inseamna ca ati plasat incorect dispozitivele. Scoateti dispozitivul de pe baza si asezati-le din nou intr-o pozitie corecta.
- acest incarcator nu este compatibil cu husele de telefon non-magnetice, cum ar fi husele de protectie OtterBox. Carcasele din metal si accesoriile precum magneti, carduri, chei si manere popsocket vor interfera cu incarcarea.
- nu accepta incarcarea iPhone 13 Pro cu o husa atunci cand este plasat orizontal.
- cand bateria externa este utilizata separat, apasati butonul pentru a activa incarcarea
- acest incarcator NU este compatibil cu iPhone 11 Pro Max sau modelele anterioare cu carcasa magnetica.

 

Specificatii tehnice


  • General
    • Brand compatibil
    • Model compatibil
      iPhone
      Universal toate dispozitivele cu standard Qi
    • Functii
      Incarcare wireless
    • Interfata intrare
    • Dimensiuni
      145 x 115 x 195 mm
    • Greutate
      537 g
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Rezistent la socuri
      Protectie supraincalzire
      Indicator LED

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.