Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Invertoare solare AZO DIGITAL ECO Solar Boost MPPT-3000 3.5kW PRO Inverter Pret cu TVA 19% inclus

Cod:

AZO00D1244


Cod intern: #1149695

  • Distribuie pe:
1.511,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


F060M


Cost livrare: 0,95 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Invertoare solare ECO Solar Boost MPPT-3000 3.5kW PRO Inverter Pret cu TVA 19% inclus de la AZO DIGITAL

Invertorul ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO permite utilizarea directă a sistemelor de panouri fotovoltaice pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire precum boilere electrice, încălzitoare, covorașe de încălzire etc.

Sistemul este simplu , necesită doar conectarea unui număr corespunzător (de la 4 până la 9 bucăți) de panouri fotovoltaice tipice cu o tensiune de funcționare de aproximativ 35V sau un număr adecvat de altele și un receptor de energie, de exemplu un cazan electric, în pardoseală. incalzire, etc.

Convertorul ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO este echipat cu un afișaj LCD , care ține utilizatorul informat despre parametrii instalației fotovoltaice, cum ar fi:

  • tensiunea sistemului fotovoltaic
  • energie electrică produsă de panouri fotovoltaice
  • putere de iesire
  • energia totală produsă în ziua curentă
  • energia totală produsă în ziua precedentă
  • energia totală produsă (măsurată de la prima pornire)

În plus, afișajul arată evenimentele curente și neregulile detectate sub formă de mesaje text .

Invertor solar ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO Tip convertor

Curentul continuu generat în panouri, care nu poate fi alimentat direct la dispozitivele de încălzire, este convertit în convertor în curent alternativ , care poate fi utilizat pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire.

Puterea maximă a sistemului este de 3,5 kW , invertorul are o ieșire prioritară „1” , care are întotdeauna tensiune și o ieșire dependentă „2” , care este pornită atunci când ieșirea „1” este încărcată cu o putere mai mică decât puterea furnizată de panourile fotovoltaice conectate și oprită atunci când toată energia produsă este consumată prin ieșirea „1”.

Schema de instalare

Acest lucru vă permite să conectați două dispozitive de încălzire, de exemplu două cazane, dintre care unul va fi încălzit mai întâi, iar celălalt atunci când termostatul celui dintâi nu mai primește energie de la convertor. Datorită funcției MPPT implementate , convertorul se va adapta automat la puterea încălzitorului și se va stabili punctul de funcționare al acestuia astfel încât energia primită de la sistemul de panouri fotovoltaice să fie maximă .

Tabelul de mai jos arată cum să selectați încălzitorul optim în funcție de puterea și tensiunea sistemului fotovoltaic. Alegerea încălzitorului optim garantează cea mai mare eficiență a sistemului fotovoltaic pentru încălzirea apei.

După cum puteți vedea, puterea reală a încălzitoarelor de 230V depinde foarte mult de tensiunea sistemului fotovoltaic, cele verzi sunt încălzitoare optime, portocaliu prea slab, roșu prea puternic.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Dimensiuni
    • Latime
      272 mm
    • Lungime
      96 mm
    • Inaltime
      320 mm
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.