Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Volan de joc cu pedale PXN-V10 V2 Negru\Argintiu

Cod:

35545


Cod intern: #2470606

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Joystick

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Volan de joc cu pedale PXN-V10 V2 Negru\Argintiu de la PXN

Roata de joc PXN-V10 V2 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Simtiti-va ca sunteti pe o adevarata pista de curse si traiti senzatii tari. Roata de gaming PXN-V10 V2 garanteaza o experienta captivanta, realista si va permite sa alegeti dintre 2 intervale de rotatie - 270° si 900°. Setul include, de asemenea, 3 pedale si o cutie de viteze cu o parghie usor de utilizat. Dispozitivul se caracterizeaza si printr-o compatibilitate larga si este foarte usor de utilizat. Pentru realizarea acestuia s-au folosit materiale de inalta calitate, imbunatatite. Volanul este cusut cu fir rosu, ceea ce mareste suplimentar valoarea vizuala.

PXN/PXN-V10-V2/4

Compatibilitate larga

Spune adio limitarilor. Volanul PXN-V10 V2 este compatibil cu multe computere si console de jocuri precum Xbox Series X/S, Xbox One (prima generatie) si PlayStation 4. Mai mult, dispozitivul este perfect pentru a juca jocuri precum Forza Horizon 5 , Dirt Rally 2.0 sau Euro Truck Simulator.

PXN/PXN-V10-V2/7

Experienta realista

Te-ai intrebat vreodata cum este sa fii sofer de raliu? Cu volanul PXN-V10 V2 te vei simti ca si cum ai conduce cu adevarat o masina de curse! Dispozitivul este echipat cu un motor dual si suporta tehnologia Force Feedback, datorita careia isi adapteaza si mai bine functionarea la ceea ce se intampla pe ecran. Cufunda-te in joc si experimenteaza emotii de neuitat!

PXN/PXN-V10-V2/5

Puteti face mai mult cu aplicatia

Acum puteti regla functionarea volanului si mai bine in functie de asteptarile si obiceiurile dvs. Doar instalati aplicatia dedicata PXN Wheel! Folosind-o, puteti, de exemplu, sa ajustati parametrii dispozitivului, sa importati setari si sa va creati propriile configuratii optimizate pentru anumite jocuri. Doar cateva clicuri pe smartphone-ul tau!

PXN/PXN-V10-V2/6

2 intervale de rotatie din care sa alegeti

Volanul va permite sa alegeti dintre 2 intervale de rotatie - 270° si 900°. Primul este perfect pentru a juca jocuri de curse - va va oferi viteza si dinamismul dorit. Al doilea garanteaza o experienta mai realista. Va permite sa rotiti volanul de 2,5 ori, la fel ca intr-o masina adevarata. Este perfect, de exemplu, atunci cand joci simulatoare. Acum poti depasi cu usurinta chiar si cel mai ascutit colt! Pentru a modifica setarile, pur si simplu utilizati un comutator special.

PXN/PXN-V10-V2/3

Design bine gandit

Setul include 2 cleme solide cu care puteti atasa stabil volanul de o masa sau birou. Nu va fie teama ca se va misca! Mai mult, datorita paletelor duble, dispozitivul imita solutii cunoscute din vehiculele de Formula 1. Asa ca te poti bucura si mai mult de joc! De asemenea, este posibil sa demontati pur si simplu volanul. Exista si 2 butoane functionale. In plus, produsul este realizat din materiale de inalta calitate si tuns cu fir rosu, ceea ce creeaza o atmosfera interesanta.

PXN/PXN-V10-V2/2

3 pedale si cutie de viteze incluse

Cu PXN-V10 V2 te vei simti ca si cum ai fi la volanul unei masini adevarate. Setul include 3 pedale care se remarca prin sensibilitate ridicata si receptivitate, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta realista de franare sau accelerare. De asemenea, primesti o cutie de viteze cu 6 trepte usor de utilizat, cu marsarier.Toate acestea va vor oferi o imersiune si mai mare! De asemenea, este posibil sa reglati setarea pedalei - o puteti adapta cu usurinta la obiceiurile dvs.

PXN/PXN-V10-V2/1

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      PXN-V10 V2
  • Specificatii tehnice
    • Vibratii
      Nu
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Conexiune
      USB
    • Altele
      Adaptor de alimentare
    • Sistem de operare
      PC
      Xbox One
      PlayStation 3
      PlayStation 4
      Calculatoare Windows 7/8/10/11,

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.