Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Jucarii animale Minge de joc inteligenta pentru caine / pisica Homerunpet TB10

Cod:

TB10


Cod intern: #706437

  • Distribuie pe:
98,47 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Jucarii animale Minge de joc inteligenta pentru caine / pisica Homerunpet TB10 de la HomeRunPet

Minge inteligenta Homerun TB10

Daca pisica nu are suficienta activitate, nu numai ca se va plictisi si poate incepe sa se joace, dar va rula si noaptea si nu va va lasa sa dormiti. Deci, merita sa aveti grija sa ii oferiti divertisment adecvat in timpul zilei. Mingea inteligenta Homerun TB10 va va ajuta in acest sens. Se misca pe cont propriu in directii aleatorii si poate angaja toate simturile pisicii, stimulandu-i instinctele de vanatoare. Cu 2 moduri de redare si pana la 25 de zile de viata a bateriei dupa schimbarea bateriei, este chiar mai usor de utilizat.

 

 

 

Va stimula instinctele pisicii

Homerun TB10 este echipat cu un motor mic, dar incredibil de puternic. De asemenea, se distinge printr-un procesor special, care detecteaza miscarea dispozitivului. Datorita acesteia, mingea isi schimba automat directia de rulare in momentele adecvate. Actiunea sa imprevizibila va face ca pisica ta sa fie nevoita sa demonstreze o istetime reala si un angajament de a-l „vana”. Vanatorul tau pufos va aprecia cu siguranta aceasta forma de activitate!

 

 

 

Diversi stimuli

Jucaria atrage diversele simturi ale pisicii tale. Lumina laser incorporata il angajeaza vizual, iar cablul cu clopotul atasat la minge ii stimuleaza auzul. Asta nu e tot! Puteti completa jucaria singur cu accesorii DIY suplimentare, cum ar fi pene sau catnip, de exemplu. Atat de multi stimuli diferiti va vor atrage cu siguranta atentia animalului si il vor incuraja sa fie activ.

 

 

 

2 moduri de redare pentru a alege

Mingea poate functiona in 2 moduri - normal si inteligent. Cand alegeti primul, dispozitivul va rula timp de 8 minute. Acesta este timpul perfect de joaca pentru pisica ta. Si daca activati modul inteligent, un cip special incorporat va face ca mingea sa se aprinda cand o atingeti si dupa ceva timp se va opri automat. Alegeti optiunea care vi se potriveste mai bine si oferiti divertisment uimitor animalelor dvs. de companie!

 

 

 

Timp lung de lucru

Puteti utiliza baterii obisnuite AAA pentru a alimenta mingea. Acestea garanteaza o durata de functionare surprinzator de lunga a dispozitivului. Presupunand ca pisica ta se joaca cu mingea de doua ori pe zi, dupa o schimbare a bateriei poate functiona pana la 25 de zile. Aceasta este aproape o luna de distractie perfecta pentru prietenul tau cu patru picioare!

 

 

 

Dintii pisicii nu reprezinta o amenintare pentru aceasta

Dispozitivul a fost conceput pentru a fi durabil si usor de utilizat. Fabricat din plastic durabil pentru PC - este rezistent la caderi, uzura si muscaturi. Datorita tehnicii de turnare prin injectie, mingea este, de asemenea, impermeabila si rezistenta la praf. Mai mult, pentru a-l activa sau dezactiva, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati usor butonul.

Specificatii tehnice


  • Jucarii animale
    • Pentru
      Caini
      Pisici
    • Material
      Plastic
    • Tip
      Interactiva

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.