Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO DUPLO® - Animale salbatice din ocean 10972, 32 piese

Cod:

10972


Cod intern: #1784424

  • Distribuie pe:
99,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere DUPLO® - Animale salbatice din ocean 10972, 32 piese de la LEGO

LEGO 10972 Set de jucării cu animale sălbatice din oceanul Duplo pentru copii mici cu creaturi marine și saltea de joacă, jucărie educațională pentru 2 ani și peste și 10968 Duplo Doctor Visit, jucărie educațională pentru copiii mici de 2 ani și peste



Produsul 1: Multă distracție cu jucăria cu animale de mare Lego Duplo pentru copii mici și covorașul de joacă cu design subacvatic. Produsul 1: Include un tobogan cu apă și figuri de animale: o balenă adultă cu un pui de balenă, un pește tropical și o jucărie cu broasca țestoasă. Produsul 1: Această jucărie cu animale conține un covoraș de joacă care reproduce fundul mării și pe care copiii se pot juca și se pot distra sub apă. Produsul 1: Copiii pot deschide și închide gura balenei mai mari pentru a-și alege expresia și pentru a construi peștera subacvatică. Produsul 2: Setul Lego Duplo îi prezintă copiilor mici evenimentele vizitelor la medic. Produsul 2: Această jucărie educațională de învățare pentru copiii cu vârsta de 2 ani în sus conține 3 figurine Lego Duplo pentru jocuri de rol imaginative: un medic, un tată și un copil. Produsul 2: Setul include, de asemenea, un ursuleț de pluș, un grafic al înălțimii girafei, o chiuvetă, o canapea, o valiză cu balamale și 2 scaune. Produsul 2: Copiii folosesc stetoscopul medicului (atașat permanent) pentru a verifica bătăile inimii copilului.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      32
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      DUPLO
    • Poveste/Personaj
      Animale salbatice din ocean
    • Varsta
      2 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.