Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Friends - Scoala de actorie a Andreei 41714, 1154 piese

Cod:

41714


Cod intern: #1784428

  • Distribuie pe:
408,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Friends - Scoala de actorie a Andreei 41714, 1154 piese de la LEGO

Școala de teatru LEGO Friends Andrea's 41714 din Heartlake City, jucărie creativă cu 4 mini păpuși și magazin de paste Creator, magazin de biciclete și sală de activități, jucărie de construcție 3 în 1

LEGO 41714 Friends Școala de teatru Andreas din Heartlake City, jucărie creativă cu 4 mini păpuși și accesorii pentru păpuși pentru copii de la 8 ani Cunoașteți un copil cu vârsta de 8 ani și peste care este interesat de spectacol? Îndulcește-l ziua cu școala de teatru LEGO Friends Andreas (41714). Cu această frumoasă clădire a teatrului, copiii își pot imagina că sunt o vedetă pe scenă. Copiilor interesați de teatru le va plăcea să exploreze numeroasele caracteristici ale acestei jucării detaliate pentru copiii de la 8 ani în sus. Setul de joacă Heartlake City include o scenă, dulap, scaune orchestrale și balcon și instalație de lumină. Fațada victoriană se deschide și eliberează vederea interiorului asemănătoare cu un teatru din West End din Londra. Există, de asemenea, 4 mini păpuși LEGO Friends: Andrea, Freya, Prof. Adrian și Ollie cu o mulțime de accesorii pentru păpuși și recuzită de teatru de jucărie, inclusiv o orgă, o perucă, o cască, pălării, un megafon, o chitară, un radio, un microfon, o cutie de recuzită cu coroană și cap schelet și elemente de scenariu. Dacă deschizi draperiile teatrului textil, se dezvăluie 2 fundaluri - un castel medieval și un peisaj nocturn de oraș. Când răsturnați teatrul, puteți vedea sistemul de lumini și un dulap în care figurile sunt machiate, exact ca într-un teatru adevărat. Copiii își pot crea propriile scene dramatice cu recuzita de jucărie. Prietenii LEGO Andrea, Ollie și Freya pot fi folosiți sub îndrumarea profesorului Adrian, în rolul lor. Cu instrucțiunile interactive ale jucăriei de teatru pentru copii, copiii își pot mări, roti și vizualiza modelul în 3D pe măsură ce construiesc. Cu acest scaun creativ de 1.154 de piese, micii constructori care iubesc jucăriile de actorie și LEGO Friends Andrea își pot proiecta ziua - o idee grozavă de cadou de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii de la 8 ani în sus. Complet deschis, acest set măsoară peste 24 cm înălțime, 39 cm lățime și 13 cm adâncime formând o piesă centrală colorată a expoziției. Conține 1154 bucăți.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      1154
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Friends
    • Poveste/Personaj
      Scoala de actorie a Andreei
    • Varsta
      8 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.