Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Disney - Tren aniversar Disney 43212, 200 piese

Cod:

43212


Cod intern: #2323429

  • Distribuie pe:
167,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Disney - Tren aniversar Disney 43212, 200 piese de la LEGO

Vagoane detaliate inspira imaginatia fanilor Disney!

Incanta-i pe micii iubitori de trenuri de 4+ ani cu o jucarie construibila care va starni interesul tuturor. Setul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212) include o gara, o locomotiva, 3 vagoane alegorice si 6 minifigurine LEGO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Moana, Peter Pan, Tinker Bell si Woody. Tu si copiii tai va puteti bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, care include instrumente de apropiere si rotire pentru ca micutii sa-si poate vedea modelul in timp ce-l construiesc.

 

Creeaza, imagineaza, dezvolta!

Acest set 4+ stimuleaza increderea in sine a copiilor printr-o experienta de joaca distractiva. Caramizile pentru incepatori ofera micutilor o baza solida pentru constructie. Fiecare punga contine un personaj, astfel incat copiii sa poata incepe joaca in orice moment, lasand finalizarea setului pentru mai tarziu.

 

Distractie in familie!

Seturile de constructie 4+ sunt o modalitate minunata prin care parintii se pot distra alaturi de copii.Nicio grija daca si adultii abia descopera jucariile de constructie LEGO. Copiii pot prelua controlul, deoarece acest set include si instructiuni ilustrate care vor usura procesul de constructie pentru micutii care abia invata sa citeasca.

 

 

Toata lumea sa urce in trenul festiv! Alatura-te indragitelor personaje Disney si Disney si Pixar pentru aniversarea a 100 de ani. Urca la bordul locomotivei cu Mickey Mouse, apoi viziteaz-o pe Moana pe insula sa alegorica, cu pestera sa ascunsa. Urca pe corabia de pirati alegorica a lui Peter Pan ca s-o vezi pe Tinker Bell. Viziteaza pluta alegorica „Roundup” a lui Woody, cu scena sa rotativa. Cand ajungi in gara, te poti distra cu Minnie Mouse!

 

  • Construieste, joaca-te, sarbatoreste – Cu kitul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212), oferi fanilor de 4+ ani un set pentru aniversarea a 100 de ani de Disney, care le va inspira joaca fantezista.
  • Distractia incepe rapid – Setul de 200 de piese include o locomotiva si 3 vagoane alegorice, o gara, 6 minifigurine LEGO® si multe elemente initiatoare de povesti. Fiecare punga contine un personaj, astfel ca joaca incepe rapid.
  • Joaca cu trenuri – Acest set incurajeaza copiii care adoratrenurile sa se lase absorbiti de constructie si distractie. Fiecare vagon alegoric include functii sau dotari ascunse pe care copiii le vor descoperi in timpul jocului.
  • Cadou pentru copiii de 4+ ani – Un set premium pentru micii iubitori de trenuri, plin cu activitati, pentru ca parintii sa fie martorii etapelor de dezvoltare ale copiilor in vreme ce construiesc si se joaca impreuna.
  • Joaca si etalare – Trenul asamblat complet masoara 12 cm in inaltime, 44 cm in lungime si 5 cm in latime sipoate fi expus in dormitoarele copiilor odata ce joaca s-a incheiat.
  • Constructie creativa – Un ghid tiparit cu ilustratii indica obiectivul fiecarei etape de constructie, iar aplicatia LEGO® Builder ofera instrumente de apropiere si de rotire, cu care copiii isi pot vizualiza modelele pe masura ce le construiesc. Functii pentru constructii fara batai de cap – Acest set 4+ contine caramizi pentru incepatori pentru ca micutii sa inceapa rapid constructia. Instructiunile ilustrate simplu faciliteaza construirea, chiar si pentru copiii care invata sa citeasca.
  • Invatare prin joaca – Jucariile de construit 4+ sunt concepute pentru a perfectiona abilitatile esentiale inceperii scolii, precum comunicarea, concentrarea, imaginatia si exprimarea de sine.
  • Calitate fara compromisuri – Din 1958, componentele LEGO® respecta standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca se conecteaza impecabil.
  • Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta

 

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 4 ani 5 ani 6 ani
Interese Trenuri Vehicule Printese
Colectie Disney
Poveste/Personaj Alte personaje
Material Plastic
Numar piese 200
Numar figurine 6
Abilitati dezvoltate Coordonarea mana-ochi Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      200
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Disney
    • Poveste/Personaj
      Tren aniversar
    • Varsta
      6 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.