Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Ninjago - Masina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului 71791, 307 piese

Cod:

71791


Cod intern: #2323447

  • Distribuie pe:
143,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Ninjago - Masina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului 71791, 307 piese de la LEGO

Set care contine o masina de curse si 2 planoare!

 

Fanii ninja de 7+ ani vor adora sa interpreteze scene din seria TV NINJAGO® Dragons Rising folosind functia de rotire nemaivazuta pana acum a Masinii de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului (71791). Cand apasa spoilerul, rotile din spate ale masinii se ridica si masina se misca cu puterea dragonului, astfel incat ninja sa-i poata infrunta pe vanatorii de dragoni.

 

4 minifigurine pentru a interpreta pe roluri lupte inclestate!

 

Acest set cu masina ninja contine 4 minifigurine: luptatorii ninja Zane si Cole, inarmati cu 2 sabii katana fiecare, un comandant al garzii imperiale si vanatorul imperial Claw si un droid imperial. Comandantul garzii imperiale are o sabie imperiala, vanatorul imperial Claw are un toiag electric si ambii se deplaseaza pe planoare cool. Exista 2 elemente albastre de putere de dragon, iar copiii pot colectiona alte 4 astfel de elemente in diferite culori, din alte seturi NINJAGO.

 

Aplicatia LEGO® Builder!

 

Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tauveti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

Urca in Masina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului si mergi sa-i infrunti pe maleficii vanatori de dragoni! Apasa spoilerul masinii ca sa activezi puterea dragonului, apoi urmareste-o cum se misca cu puterea dragonului si lanseaza un atac secret din rotire. Ramai in alerta: comandantul garzii imperiale si vanatorul imperial Claw survoleaza zona pe planoarele lor. Viitorul noii lumi NINJAGO® depinde de tine!

 

  • Set cu masina ninja – Copiii de 7+ ani pot recrea scene super rapide de curse din seria TV NINJAGO® Dragons Rising cu Masina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului (71791).
  • 4 minifigurine – Setul include minifigurinele luptatorilor ninja Cole si Zane, inarmati cu 2 sabii katana fiecare, comandantului garzii imperiale cu o sabie imperiala si vanatorului imperial Claw cu un toiag electric.
  • Masina ninja care se roteste – O functie de rotire nemaivazuta pana acum a masinii permitecopiilor sa apese spoilerul si sa roteasca masina cu puterea dragonului.
  • 2 planoare – Vanatorii de dragoni se pot avanta spre cer pe planoarele lor in timpul bataliilor.
  • Mai multa actiune ninja – Cauta seturile Motocicleta de viteza robot transformator a Sorei (71792), Nucleele energetice din Templul Dragonului (71795) si alte seturi din gama LEGO® NINJAGO®.
  • Construieste o aventura memorabila – Acest set din 307 piese le ofera ocazia fanilor ninja infocati sa se bucure de o constructie captivanta inainte de a da frau liber imaginatiei. Poate fi daruit de ziua de nastere sau oricand.
  • Joaca in calatorii – Masina LEGO® NINJAGO® masoara 6 cm in inaltime, 20 cm in lungime si 12 cm in latime, marimea perfecta care le permite copiilor sa o ia cu ei in vizite de joaca.
  • Un nou mod de a construi – Aplicatia LEGO® Builder ii ghideaza pe copii intr-o aventura de constructie intuitiva. Ei pot salva seturi, isi pot monitoriza progresul, pot apropia si roti modelele in 3D in timp ce le construiesc.
  • Calitate superioara – De mai bine de 6 decenii, caramizile LEGO® au fost fabricate pentru a garanta ca se conecteaza de fiecare data.
  • Mereu in maini sigure – Caramizile de construit LEGO® respecta standarde globale de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 7 ani
Interese Masini Supereroi Vehicule
Colectie Ninjago
Poveste/Personaj Alte personaje
Material Plastic
Numar piese 307
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate Indemanarea Concentrarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      307
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Ninjago 
    • Poveste/Personaj
      Masina de curse Spinjitzu a lui Zane cu puterea dragonului
    • Varsta
      7 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.