Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO City - Submarin de explorare la mare adancime 60379, 842 piese

Cod:

60379


Cod intern: #2323600

  • Distribuie pe:
432,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere City - Submarin de explorare la mare adancime 60379, 842 piese de la LEGO

LEGO City 60379 Deep-Sea Explorer Submarine



Set cu vehicul de explorare de calitate superioara!


Setul LEGO® City Submarin de explorare la mare adancime (60379) este plin cu dotari si detalii realiste. Submarinul are un cockpit cool in forma de balon, un laborator stiintific la bord, o drona subacvatica si un costum de scafandru cu aspect de robot pentru explorare pe fundul oceanului. Un decor cu o epava contine o zona populata de rechini, o meduza uriasa si o comoara scufundata. Nu trebuie decat sa adaugi cele 6 minifigurine pentru multe ore de joaca pe roluri fantezista.

 

Include instructiuni de constructie digitale interactive!

 

Acest set 7+ include un ghid de constructie ilustrat si instructiuni in aplicatia LEGO Builder, un minunat indrumator digital care permite copiilor sa exploreze si sa salveze seturi virtuale, sa-si monitorizeze progresul constructiei, sa apropie, sa roteasca si sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.

 

Jucarii cool pentru exploratorii in devenire!

 

Seturile LEGO City ofera vehicule grozave, structuri realiste si personaje interesante pentru multe ore de joaca fantezista si pot fi combinate cu alte seturi din gama LEGO City.

Aventureaza-te catre strafundurile oceanului cu Submarinul de explorare la mare adancime. Alatura-te echipajului de la bord, unde vei gasi un cockpit cool in forma de balon si un laborator bine echipat. Apropie-te de o meduza uriasa si descopera o epava invadata de rechini, cu o comoara scufundata. Lanseaza drona subacvatica pentru o inspectie mai amanuntita sau imbraca costumul de scafandru cu aspect de robot pentru o plimbare de cercetare pe fundul oceanului!

 

  • Set pe tema explorarii oceanului – LEGO® City Submarin de explorare la mare adancime (60379) contine echipamente si dotari pentru a imagina aventuri palpitante de explorare subacvatica.
  • Ce este in cutie? – Tot ce au nevoie copiii pentru a construi un submarin de mare adancime, o drona, un costum de scafandru, un decor cu o epava si 6 minifigurine exploratori, plus figurine reprezentand 1 schelet, 3 rechini, 2 meduze si 4 pesti.
  • Functiile distractive intensifica joaca – Decorul cu epava contine 2 rechini care dau tarcoale si o functie cu un rechin-surpriza.
  • O bucurie pentru iubitorii jocului fantezist – Setul e un cadou atractiv de zi de nastere, de sarbatori sau oricand pentru exploratorii in devenire de 7 ani si mai mari.
  • Dimensiuni – Submarinul de explorare masoara 11 cm in inaltime, 31 cm in lungime si 17 cm in latime.
  • Accesorii pentru minifigurine – Accesoriile LEGO® din acest set includ un aparat de fotografiat, un scaner, o cheie fixa, o seringa, o foarfeca, un drug,o sabie, o bijuterie si 2 lanterne.
  • Include un ghid interactiv – Descopera aplicatia LEGO® Builder. In aplicatie, copiii pot explora si salva seturi virtuale, isi pot monitoriza progresul, pot apropia, roti si vizualiza modelele in 3D pe masura ce le construiesc.
  • Actiune fara limite – Ai parte de mai multa distractie si mai multe aventuri cand combini acest set cu altele din gama LEGO® City.
  • Jucarii de incredere – Toate componentele LEGO® indeplinesc standardele stricte din domeniu pentrua garanta ca sunt conforme, compatibile si ofera distractie la construit. Se intampla asa din 1958.
  • Testate la maximum – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 7 ani
Interese Vehicule
Colectie City
Poveste/Personaj Alte personaje
Material Plastic
Numar piese 842
Numar figurine 6
Abilitati dezvoltate Indemanarea Concentrarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 31 cm
Latime 17 cm
Inaltime 11 cm

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      842
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      City
    • Poveste/Personaj
      Submarin de explorare la mare adancime
    • Varsta
      7 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.