Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Harry Potter™ - Cutie de Quidditch™ 76416, 599 piese

Cod:

76416


Cod intern: #2323687

  • Distribuie pe:
287,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Harry Potter™ - Cutie de Quidditch™ 76416, 599 piese de la LEGO

LEGO Harry Potter 76416 Quidditch Trunk



Quidditch™ asa cum nu l-ai mai vazut!

 

Copiii vor adora sa construiasca aceasta jucarie magica LEGO® Harry Potter™ Cutie de Quidditch™ (76416), care se descuie dezvaluind un teren de Quidditch, stindardele caselor Hogwarts™ si toate cele necesare pentru partide de Quidditch jucate individual sau in 2 jucatori.

 

Personaje personalizabile!

 

Un cadou minunat pentru fanii Harry Potter de 9 ani si mai mari, setul contine minifigurinele Harry Potter, Draco Reacredinta, Cedric Diggory si Cho Chang, plus 10 capete suplimentare (6 tonuri depiele diferite) si 10 coafuri suplimentare pentru a crea jucatori unici. Cutia mai contine si echipament pentru a organiza 3 jocuri diferite de Quidditch: trage cu mingea Quaffle prin cercuri ca sa inscrii puncte, lanseaza mingile-ghiulea catre atacant si prinde mingea Hotoaica aurie. Cand jocul se incheie si cupa este inmanata casei castigatoare, totul poate fi strans in cutie, gata pentru a fi luat in calatorii de copii pentru joaca in deplasare.

 

Un mod nou de a construi!

 

Ofera-i copiluluitau o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, poate apropia si roti modelele in 3D, poate salva seturi si isi poate monitoriza progresul.

Deschide cutia Quidditch™ plina de distractie magica! Fa echipa cu Harry Potter™, Draco Reacredinta, Cedric Diggory sau Cho Chang... sau construieste-ti propriii jucatori. Joaca singur sau concureaza impotriva unui prieten in 3 jocuri: trage cu mingea Quaffle prin cercuri ca sa inscrii puncte, lanseaza mingile-ghiulea catre atacant si prinde mingea Hotoaica aurie. Odata ce competitia intre case e castigata, strange cutia si pregateste-te pentru urmatoarea vizita in Lumea Vrajitoriilor!

 

  • Joaca Quidditch™ in stil LEGO® – Copiii vor adora jucaria construibila LEGO Harry Potter™ Cutie de Quidditch (76416), care se descuie pentru a dezvalui un teren de Quidditch, plus personaje si accesorii pentru joc.
  • 4 minifigurine LEGO® personalizabile – Harry Potter™, Draco Reacredinta, Cedric Diggory si Cho Chang, plus 10 capete suplimentare (6 tonuri de piele diferite) si 10 coafuri suplimentare pentru a crea jucatori unici.
  • Accesorii autentice – Include mingea Hotoaica aurie, o minge Quaffle, 2 maturi, 2 mingi-ghiulea, 2 bate, un trofeu, plus stindardele caselor Gryffindor™, Slytherin™, Ravenclaw™ si Hufflepuff™.
  • Creeaza 3 jocuri de Quidditch™ pentru 1 sau 2 jucatori – Trage cu mingea Quaffle prin cercuri ca sa inscrii puncte, lanseaza mingile-ghiulea spre atacant si prinde mingea Hotoaica aurie.
  • O idee atractiva de cadou pentru copii de 9 ani si mai mari – Acest set adaptabil din 599 de piese cu cutie Quidditch™ construibila este un cadou interesant de zi de nastere sau de sarbatori pentru fanii Harry Potter™.
  • Joaca portabila – Cutia cu incuietoare masoara 18 cm in inaltime, 18 cm in latime si 11 cm in adancime, fiind usor de depozitat sau introdusa in rucsacul unui copil, pentru joaca in calatorii.
  • Instructiuni intuitive – Aplicatia LEGO® Builder iti ghideaza copilul intr-o aventura de constructie intuitiva cu instrumente care ii permit sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si urmareasca progresul.
  • Face parte dintr-o gama larga– Modelele construibile LEGO® Harry Potter™ pun personajele preferate, locatiile familiare si aventurile magice in mainile micilor vrajitori, vrajitoare si incuiati.
  • Calitate fara compromisuri – Caramizile de constructie LEGO® indeplinesc standardele stricte de calitate din domeniu, insemnand ca se conecteaza simplu si sigur pentru constructii solide.
  • Siguranta garantata – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 9 ani
Interese Cinema
Colectie Harry Potter
Subcolectie Fara
Poveste/Personaj Harry Potter
Material Plastic
Numar piese 599
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate Indemanarea Concentrarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      599
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Harry Potter
    • Poveste/Personaj
      Cutie de Quidditch™ 
    • Varsta
      7 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.