Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Super Mario - Aventurile lui Mario set de baza 71360, 231 piese

Cod:

71360


Cod intern: #732495

  • Distribuie pe:
248,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Super Mario - Aventurile lui Mario set de baza 71360, 231 piese de la LEGO

LEGO Super Mario - Aventurile lui Mario set de baza 71360, 231 piese



Copiii deblocheaza provocari nelimitate pline de actiuni cu acest  set LEGO Super Mario, singurul set care include  figurina interactiva  LEGO Mario!
Copiii se pot juca cu personajul lor preferat din lumea reala cu acest set LEGO Super Mario Aventurile lui Mario (71360). Setul contine  figurina LEGO Mario echipat cu ecran LCD si difuzor. Jucatorii castiga monede virtuale ducandu-l pe LEGO Mario de la Teava de pornire la Stalpul de finis prin rotiri, sarituri si  super batalii cu figurinele Goomba si Bowser Jr. Rearanjeaza caramizile pentru a crea noi niveluri de cucerit.
Extinde Joaca! Descarca aplicatia gratuita LEGO Super Mario pentru joaca extinsa! . Include instructiuni de vizualizare cu zoom si 3D pentru a usura construitul, idei  creative de constructie si joaca, si este un forum sigur pentru a partaja idei cu prietenii.

Mario nelimitat! Perfecte pentru cei care vor sa se joace pe cont propriu sau alaturi de prieteni, seturile LEGO Super Mario aduc in lumea reala un personaj indragit de intreaga  familie. Acest set de baza si Seturile de extindere ofera provocari nelimitate si ajuta la dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor.
 

Include figurina interactiva LEGO Super Mario, esentiala pentru a incepe provocari distractive!
   
Idee excelenta de cadou pentru copiii cu varsta de 6+ ani pentru a construi si a se juca singuri sau cu prietenii
   
Se combina cu Seturi de extindere LEGO Super Mario pentru noi aventuri!
   
Figurina LEGO Mario este alimentata de 2 x baterii AAA!
   
Aplicatia gratuita LEGO Super Mario ofera inspiratie pentru joaca extinsa!
   

Vezi cum reactioneaza LEGO Mario in viata reala! Construieste-ti nivelul si ajuta-l pe Mario sa adune monede. Roteste-te pe platforma... ai grija sa nu cazi! Zboara pe nor. Aduna monede suplimentare si o Super Stea cu ? Block. Sari pe Goomba si  atinge-l pe Bowser Jr. pe spate pentru a castiga monede. Intrece-te cu prietenii, apoi reconstruieste pentru a crea noi provocari!
 

• Fanii pot incepe explorarea universului LEGO Super Mario plin de aventuri, cu acest set de baza LEGO Super Mario Aventurile lui Mario (71360) , cu 7 caramizi de actiune pentru diferite interactiuni cu figurina LEGO Mario.
• LEGO Mario are senzori de culoare,  3 ecrane LCD (ochi, gura si burta) pentru a afisa peste 100 de reactii instantanee diferite la miscare. Include si un difuzor care reda sunete si muzica emblematica din jocul video.
• In acest super-set de joc, LEGO Mario colecteaza monede virtuale in timp ce alearga si sare de la Teava de pornire la Stalpul de finis prin caramizi LEGO, prin caramizi LEGO platforme de nori si se confrunta si se confrunta cu figurina Goomba si Bowser Jr.
• Acest set de joc de colectie LEGO cu 231 de piese, poate fi un minunat cadou de zi de nastere sau de sarbatori pentru copiii de 6+ ani, care pot construi si se pot juca cum stiu ei, in timp ce se bucura.
• Rearanjeaza Setul de baza si combina cu Seturile de extindere LEGO Super Mario pentru a crea niveluri si jocuri si mai provocatoare de jucat cu, sau impotriva prietenilor.
• Figurina LEGO Mario este alimentata de 2 x baterii AAA (neincluse), oferind o experienta extrem de interactiva in joc in care jucatorii primesc feedback si recompense instantanee pentru creativitate.
• Copiii vor adora aplicatia gratuita LEGO Super Mario, cu instructiuni de constructie, inspiratie pentru distractie, moduri creative de a se juca, si multe altele. Pentru lista dispozitivelor compatibile Android si iOS, acceseaza LEGO.com/devicecheck.
• Grozave pentru joaca individuala sau in grup, seturile interactive de constructie LEGO Super Mario dau viata unui personaj preferat al familiei intr-un mod unic, si ofera provocari creative nelimitate prin extindere si reconstructie.
• Constructorii nu vor avea nevoie de o super putere pentru a conecta sau a desface caramizile LEGO! Toate elementele LEGO satisfac, incepand din 1958, cele mai inalte standarde din industrie pentru a asigura consistenta si constructia robusta
 • Caramizile si piesele pentru constructie LEGO sunt testate in aproape toate felurile imaginabile (aruncate, incalzite, zdrobite, rasucite si analizate etc) pentru a se asigura ca fiecare set LEGO satisface standardele globale cele mai inalte de siguranta si calitate.

231 piese

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti
Varsta 4 ani 6 ani 5 ani 7 ani
Interese Interactive Jocuri video
Colectie Super Mario
Poveste/Personaj Super Mario
Material Plastic
Numar piese 231
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      231
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Super Mario
    • Poveste/Personaj
      Aventurile lui Mario
    • Varsta
      6 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.