Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Creator Expert - Corner Garage 10264, 2569 piese

Cod:

10264


Cod intern: #732867

  • Distribuie pe:
1.550,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Creator Expert - Corner Garage 10264, 2569 piese de la LEGO

Descopera surprize la toate etajele Garajului de pe colt!
Treci pe la 10264 Garajul de pe colt LEGO Creator Expert, unde vei descoperi o lume a distractiei si surprizelor! Acest model uimitor vine cu sectiuni detasabile de cladire pentru acces usor la interiorul foarte detaliat, si are 3 etaje. La parter este o statie de benzina in stilul anilor 1950, cu pompa de combustibil, chiosc si un atelier de reparat vehicule intregit cu o usa tip rulou, elevator de vehicule si un montator de anvelope. La clinica pentru animale de la etajul din mijloc vei gasi o masa de examinare, acvariu si o sala de asteptare cu canapea, iar la nivelul de sus vei descoperi un apartament bine echipat cu bucatarie, TV, canapea, pat si o scara care duce la o terasa pe acoperis cu sezlong, umbrela de soare si gradina cu flori. 

Exteriorul cladirii are o fatada clasica din anii 1950, cu firma, ferestre detaliate si o linie de acoperis decorativa, plus o zona de trotuar cu un copac, si un stalp de iluminat stradal ornamentat. Acest supliment fermecator la seria de Constructii modulare a fost conceput pentru a oferi o experienta de constructie provocatoare si satisfacatoare, plina de nostalgie. Include de asemenea un scuter, camion de remorcare si 6 minifigurine, plus figurine papagal, iepuras, caine, broasca si peste.

 

Construieste, joaca-te si expune! 
Parterul are o statie de benzina cu o galeata si o pompa de combustibil cu furtun flexibil
 


Atelier pentru vehicule! 
Deschide usa pentru montorul de pneuri si elevatorul functional.

 

Se intampla atat de multe la garajul de pe colt! 
Surprinde agitatia garajului din colt plin de activitate, cu o clinica veterinara la etaj si un apartament deasupra.

 

Apartament super! 
Apartamentul include o bucatarie bine dotata.
 
 

Terasa relaxanta pe acoperis! 
Cu un sezlong si o umbrela de soare colorata.

 

Ornamente exterioare!
Exteriorul are o fatada din anii `50, cu panouri si trotuar.

 

Totul este pregatit la Garajul de pe colt. Vanzatorul de la benzinarie face plinul la un elegant scuter albastru iar Jo, proprietarul, tocmai a sosit in camionul de remorcare impreuna cu cainele ei credincios. Atelierul pentru vehicule al lui Jo are tot ce trebuie pentru service si reparatii auto, incluzand usa mare rulanta, raftul si caruciorul pentru scule, dispozitivul de montat anvelope si elevatorul de vehicule. Mai este si un chiosc la indemana, chiar langa usa! Intre timp, la clinica de animale de la etajul intai, medicul veterinar isi examineaza cu ingrijorare pestisorul de aur incovoiat, in timp ce o fetita tanara asteapta rabdatoare cu iepurasul ei, distrati de televizorul zgomotos din apartamentul singuraticului de la etajul de sus. Apartamentul de sus are o mica bucatarie bine utilata, o canapea si o scara care duce la terasa pe acoperis, unde singuraticul se relaxeaza pe sezlongul sau la umbra unei umbrele de soare colorate. Acest supliment grozav la seria LEGO Constructii modulare contine o multitudine de detalii, aspecte si functii, care stimuleaza imaginatia!


Caracteristici:
• Include 6 minifigurine: proprietar de statie de benzina, mecanic, veterinar, femeie, barbat si o fata, plus figurine iepuras, papagal, caine, broasca si peste.
• Setul avansat de constructie Garajul de pe colt cu 3 nivele vine cu o serie de detalii din caramizi, incluzand o fatada detaliata din anii 1950 cu firma de statie de benzina, ferestre, bovindouri, poarta boltita, usa tip rulou a atelierului de reparat vehicule, linie de acoperis decorativa si o terasa pe acoperis, plus o zona detaliata de trotuar cu copac, si un stalp de iluminat stradal ornamentat. Acest set include de asemenea un camion de remorcare si un scuter.
• Parterul are o statie de benzina cu o galeata si o pompa de combustibil cu furtun flexibil, plus un chiosc si un atelier de service si reparat masini, avand o casa de marcat, suport pentru unelte si carucior, butoi de ulei, montator de anvelope si elevator de vehicule functional. • Clinica pentru animale de la etajul din mijloc are o masa de examinare, acvariu si o sala de asteptare cu canapea, fotoliu si ghiveci cu flori, plus lampa de birou a medicului veterinar, microscop, cana, ziar, plic, foarfeca si seringa.
• Apartamentul de la nivelul de sus are o bucatarie bine echipata, cu prajituri ce se rumenesc in cuptor, chiuveta, tigaie, cana, sare si piper, lingura si spatula, plus o canapea, un televizor de moda veche, si o baie cu toaleta.
• Terasa de pe acoperis are un sezlong, umbrela de soare si gradina de flori.
• Camionul de remorcare are un troliu functional.
• Elementele accesorii includ o racleta de fereastra si o casca de protectie.
• Ajuta-l pe ajutorul de benzinar sa faca plinul scuterului din anii 1950.
• Ruleaza in sus usa pentru a intra in atelierul de reparat vehicule al lui Jo, intregit cu un montator de anvelope si elevator de vehicule functional.
• Scoate sectiunile de constructie modulara pentru a accesa interiorul detaliat.
• Elementele decorate, noi din ianuarie 2019, includ o fereastra de clinica pentru animale, firma de atelier de service, si o pompa de benzina cu cifre octanice imprimate.
• Elementele speciale includ patine negre, noi din ianuarie 2019, fereastra 2x6x2 albastra cenusie, tigle 1x1 cenusii, placa unghiulara 1x1 albastru inchis, si elemente portocaliu inchis in diverse forme si dimensiuni.
• Colectioneaza si construieste un oras intreg cu Constructie modulara LEGO Creator Expert 10243 Restaurant parizian, 10255 Piata centrala si 10260 Restaurant din centrul orasului. 

• Acest set include peste 2.560 de piese.
• Masoara peste 32 cm in inaltime, 26 cm in latime si 25 cm in adancime. 
• Camionul de remorcare masoara peste 6 cm in inaltime, 14 cm in lungime si 5 cm in latime.

Numar piese: 2569

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Adulti
Varsta 14+
Interese Arhitectura Decor Casute
Colectie Creator Expert
Material Plastic
Numar piese 2569
Numar figurine 6
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 25 cm
Latime 26 cm
Inaltime 32 cm

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      2545
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Creator
    • Poveste/Personaj
      Corner Garage
    • Varsta
      16 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.