Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Creator Expert - Ford Mustang 10265, 1471 piese

Cod:

10265


Cod intern: #732879

  • Distribuie pe:
825,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Creator Expert - Ford Mustang 10265, 1471 piese de la LEGO

Construieste si personalizeaza propriul tau Ford Mustang din anii 1960!

Construieste-ti propriul tau Ford Mustang, completat cu caroserie albastru-inchis, dungi de curse albe, priza de aer agresiva si jante grozave cu 5 spite cu anvelope aderente la sol! Dezvoltat in parteneriat cu Ford, acest model formidabil surprinde vraja emblematicului automobil american din anii 1960, si vine cu o colectie de accesorii optionale pentru personalizare, incluzand un supra-alimentator, un spoiler posterior ridicat, tevi de esapament masive, o masca frontala si un rezervor de protoxid de azot. Poti chiar potrivi elevarea puntii din spate pentru un aspect si mai fioros! 

Deschide portbagajul pentru a depozita piese si ridica capota pentru a inspecta motorul 390 V8 mare, detaliat, completat cu baterii, furtunuri si filtru de aer. Apoi deschide usile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbator de viteze pe consola centrala, si directie functionala! Un ecuson de grila cu mustang, imprimata, embleme GT si o selectie de placi de inmatriculare completeaza acest extraordinar model LEGO Creator Expert!

 

Interior accesibil.

Deschiderea usilor si acoperisul detasabil expun un interior detaliat.

 

Deschiderea portbagajului.

Ridicati portbagajul pentru a avea acces la obiectele.

 

Motor detaliat.

Ridicati capota pentru a descoperi un motor V8 detaliat

 

Insigne realiste.

O insigna tip grila mustang si 2 embleme GT.

 

Accesorii personalizate.

Personalizeaza Ford Mustang cu turbocompresorul inclus, spoilerul posterior ridicat, tevile de esapament masive, masca frontala si un rezervor de protoxid de azot.

 

Vopsire autentica.

Corp albastru inchis cu dungi albe de curse.


Descopera vraja unei emblematice masini musculare americane din anii 1960 cu Ford Mustang LEGO Creator, avand caroserie albastru inchis, cu dungi albe de curse, priza de aer pe capota, ecuson de grila imprimata cu mustang, embleme GT si jante cu 5 spite cu anvelope aderente la sol. Dezvoltata cu asistenta de la Ford, aceasta replica autentica are accesorii optionale pentru personalizare, incluzand a selectie de placi de inmatriculare, turbocompresor, spoiler posterior ridicat, tevi de esapament masive,, masca frontala si un rezervor de protoxid de azot. 

Poti chiar potrivi elevarea puntii din spate pentru un aspect si mai fioros! Scoate panoul pavilion sau deschide usile si acceseaza interiorul detaliat cu scaune frumoase, radio, directie functionala si schimbator de viteze pe consola centrala. Pastreaza lucruri in portbagaj sau ridica capota pentru a vedea blocul motorului mare 390 V8 detaliat cu baterie, furtunuri si detaliile filtrului de aer. Acest set avansat de constructie a fost conceput pentru a oferi o experienta de constructie provocatoare si satisfacatoare plina de nostalgie, si constituie o piesa centrala grozava pentru casa sau birou.


 Caracteristici:

  • Replica autentica a masinii Ford Mustang din anii 1960, avand caroserie albastru inchis cu dungi albe de curse, priza de aer, jante cu 5 spite cu anvelope aderente la sol, si o selectie de accesorii pentru personalizare.
  • Deschide usile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbator de viteze pe consola centrala, si directie functionala.
  • Deschide portbagajul pentru a pastra lucruri si ridica capota pentru a vedea motorul detaliat V8 de Ford Mustang, cu baterie, furtunuri si filtru de aer.
  • Include si un ecuson de grila imprimata cu mustang, si 2 embleme GT.
  • Personalizeaza Ford Mustang cu turbocompresorul inclus, spoilerul posterior ridicat, tevile de esapament masive, masca frontala si un rezervor de protoxid de azot.
  • Alege dintr-o selectie de placi de inmatriculare.
  • Ridica capota pentru vedea detaliile realiste ale motorului.
  • Potriveste elevatia puntii spate pentru un aspect cu adevarat fioros!
  • Acest model de masina de jucarie Mustang include 1.471 piese si este adecvat pentru varste de 16+ ani.
  • Elementele speciale, noi din martie 2019, includ jante cu 5 spite, caramida 2x8 cu funda, placa 1x3 cu sigla mustang, funda 2x4 cu emblema „GT”.
  • Masoara peste 10 cm in inaltime, 34 cm in lungime si 14 cm in latime.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Adulti
Varsta 14+
Interese Masini Vehicule Decor
Colectie Creator Expert
Poveste/Personaj Ford Mustang
Material Plastic
Numar piese 1471
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Albastru/Alb

DIMENSIUNI

Lungime 34 cm
Latime 14 cm
Inaltime 10 cm

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Adulti
    • Numar piese
      1471
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Creator
    • Poveste/Personaj
      Ford Mustang
    • Varsta
      18 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.