Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO DUPLO - Macara si constructie 10933, 123 piese

Cod:

10933


Cod intern: #733281

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere DUPLO - Macara si constructie 10933, 123 piese de la LEGO

Micii muncitori constructori au zile intregi de activitati pentru a explora acest santier plin de detalii. Cu un buldozer mare, mini-buldozer, basculanta, excavator si macara, copilasii si parinti pot lucra impreuna, livrand materiale, construind un turn, si indepartand molozul de pe strada. Iar cand vine vremea pranzului, pot vizita chiar si un chiosc cu hot-dog!

 

Santier mare clocotind de activitate!
Inspira invatarea jucausa fara sfarsit cu vehicule uimitoare, functii super, suport de joc formidabil si personaje diverse.

 

Distreaza si captiveaza copiii de 2+ ani!
Set de 123 de piese cu 5 figurine DUPLO si 4 vehicule - inclusiv un buldozer cu frictiune.

 

5 figurine contemporane!
Vopsitoare si soferita, 2 muncitori si un tip cu hotdog.

 

Caracteristici:

• Setul LEGO DUPLO Macara si Constructie (10933) este un santier ocupat, incarcat cu vehicule uimitoare, activitati nemaipomenite si o gama diversa de personaje care sa inspire jocul de rol si sa dezvolte abilitati.
• Include 5 figurine contemporane si 4 vehicule - un buldozer mare, mini buldozer, basculanta, un sapator  si o macara - incorporand caracteristici superbe, precum un motor Push & Go, sunete, lumini si un troliu de lucru.
• Luminile si sunetul aduc viata locului, in timp ce copiii ridica cladirea toaletei in pozitie cu macaraua, livreaza provizii si elimina gunoaiele de pe strada. Si cand este timpul pentru o pauza, consultati standul cu hotdog!
• Daca sunteti in cautarea celui mai bun cadou pentru nevoile crescande ale unui copil mic, aceasta jucarie are tot ceea ce si-ar dori un mic lucrator de constructii in varsta de 2 ani si mai mult.
• Cladirea cu macara are peste 40 cm in inaltime si se combina cu alte seturi LEGO DUPLO Construction pentru si mai multa distractie.
• Jocul este alimentat de imaginatiile copiilor; luminile si sunetele sunt alimentate de 3 LR41 (celula buton) si 3 LR44 (celula buton) - toate incluse in set.
• Sunt incluse instructiuni clare si simple pentru a va asigura ca parintii si tinerii pot construi, juca si beneficia de maxim de la fiecare caracteristica din acest joc versatil imediat ce deschid caseta.
• Seturile de jocuri deschise LEGO DUPLO sunt concepute pentru a distra, stimula si inspira mintea prescolarilor cu scene familiare, personaje amuzante si piese prietenoase pentru copii.
• Seturile de constructii LEGO DUPLO sunt usor de ridicat, asezat si indepartat pentru degetele mici, deoarece indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie.
• Grupul LEGO arunca, incalzeste, zdrobeste, rasuceste si analizeaza caramizile si piesele care alcatuiesc seturile de joc LEGO DUPLO pentru a fi siguri ca fiecare jucarie a micului constructor indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta.
• Numar piese: 123.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Fete
Varsta 2 ani 3 ani 1 an
Interese Vehicule
Colectie DUPLO
Material Plastic
Numar piese 123
Numar figurine 5
Abilitati dezvoltate Simtul vizual Simtul tactil Simtul auditiv Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Coordonarea mana-ochi Functiile motorii Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia Abilitati cognitive
Culoare Multicolor

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.