Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Architecture - Piata Trafalgar 21045, 1197 piese

Cod:

21045


Cod intern: #734655

  • Distribuie pe:
538,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Architecture - Piata Trafalgar 21045, 1197 piese de la LEGO

Surprinde esenta unui punct de reper istoric din Londra cu setul 21045 Trafalgar Square LEGO Architecture. Primindu-si numele in cinstea Lordului Horatio Nelson dupa victoria sa in 1805 asupra flotei lui Napoleon, piata a devenit in timp o atractie turistica populara si o locatie preferata pentru adunarile politice si comunitare. Aceasta interpretare detaliata LEGO infatiseaza Galeria Nationala cu dom si fatada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancata de 4 lei, celebrele fantani ale pietei si cele 4 socluri ale sale. Sectiunile din spatele constructiei Galeriei Nationale pot fi indepartate pentru a accesa un interior detaliat, incluzand o statuie si picturi din caramizi. 

Bordurile marginite de copaci, stalpi de iluminat ornamentati, 2 autobuze din Londra, 2 taxiuri negre si o placa de baza din placi infatisand piata si strazile din jur intregesc modelul. Finisat cu o placa de identificare decorativa, acest set de constructie de colectie ofera o experienta de constructie plina de satisfactii tuturor celor interesati in arhitectura, calatorii, istorie, si poate fi o piesa centrala emblematica pentru casa sau birou.

 

Galeria Nationala!

Panourile detasabile permit accesul la interiorul detaliat.  

 

Fantani celebre!

Surprinde celebrele fantani ale pietei Trafalgar.  

 

Emblematicul transport in comun!

Pe drum, vestitele autobuze cu etaj si taxiuri negre din Londra.  

 

Construieste un model din caramizi LEGO al unuia dintre cele mai faimoase centre de oras din lume. Situat in inima Londrei, Trafalgar Square si-a primit numele in cinstea Lordului Horatio Nelson dupa victoria sa asupra flotei lui Napoleon in batalia de la Trafalgar din 1805. De atunci a devenit o atractie turistica populara si o locatie preferata pentru adunarile politice si comunitare. Aceasta interpretare detaliata LEGO infatiseaza Galeria Nationala cu domul emblematic si fatada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancata de 4 lei, celebrele fantani ale pietei si cele 4 socluri ale sale. 

Indeparteaza sectiunile din spatele constructiei Galeriei Nationale pentru a accesa un interior detaliat, incluzand o statuie din caramizi si picturi. Bordurile marginite de copaci, stalpi de iluminat ornamentati si sectiuni de drum intregite cu 2 autobuze din Londra si 2 taxiuri negre intregesc acest model ce surprinde esenta magnificului punct de reper, si a unuia dintre cele mai dinamice orase din lume.

 

• Interpretarea LEGO Architecture a punctului de reper din lumea reala Piata Trafalgar din Londra.

• Contine Galeria Nationala, coloana lui Nelson flancata de 4 lei, 2 fantani, 4 socluri sculptate, 10 copaci, 6 stalpi de iluminat si o placa de baza din placi infatisand piata si strazile, intregite cu 2 autobuze din Londra si 2 taxiuri negre.

• Brosura inclusa contine informatii despre arhitectura si istoria fiecarei constructii, precum si informatii istorice despre Piata Trafalgar si patrimoniul sau arhitectural.

• Include o placa de identificare decorativa Trafalgar Square.

• LEGO Architecture sarbatoreste lumea arhitecturii prin intermediul caramizii LEGO, si este dezvoltat pentru toti cei interesati de calatorii, arhitectura, istorie si design.

• Acest set include peste 1.190 de piese.

• Bucura-te de o experienta de constructie placut provocatoare si plina de satisfactii cu acest set LEGO Architecture.

• Masoara peste 12 cm in inaltime, 24 cm in latime si 20 cm in adancime.

Numar piese: 1197.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Adulti
Varsta 12 ani 13 ani 14+
Interese Arhitectura
Colectie Architecture
Numar piese 1197
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 24 cm
Latime 20 cm
Inaltime 12 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.