Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa de birou, cu LED, UNILUX Sensation - neagra

Cod:

UL-100340449


Cod intern: #2108055

  • Distribuie pe:
1.497,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Lampa de birou, cu LED, UNILUX Sensation - neagra de la Unilux


Sensation este o lampa inteligenta cu un consum mic energie care potriveste cu orice fel de birou
Inovativ si economic! Pentru a evita ca lampa sa ramana aprinsa si sa consume energie in timp ce nimeni nu o foloseste, Sensation se opreste automat dupa 15 minute daca nu este detectata nicio miscare.
Sensation are o mare posibilitate de reglare datorita celor 2 articulatii flexibile ale bratului sau, care fac miscarile si utilizarea sa usoare. Capul si baza au fost proiectate intr-un design unic, sunt realizate din PMMA transparent, oferind un stil contemporan.
Sensation este echipat cu LED-uri performante, care consuma putin si dureaza pana la 40 de ani.
Lampa are mai multe avantajei: printre care iluminatul asimetric pentru o mai buna difuzie a luminii pe suprafata de lucru.
LED incorporat, putere nominala 4,3 W
Durata de viata 40 000h
Detector de miscare
Materiale: PMMA (metacrilat de metil – un plastic transparent si rigid), ABS si aluminiu reciclabil. Bratul acoperit cu o manta de siliciu
Cablu de alimentare 1,9 m
Greutate: 2.32 kg.
Dimensiune suport: 14.3 x 17.5 cm
Dimensiune cap: 6.6 x 17 cm.
Culoare: negru.
c4TKM1OORo0&feature

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.