Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lada frigorifica Campingaz Powerbox Plus  28 litri, alimentare 12V Gri

Cod:

2000024956


Cod intern: #764469

  • Distribuie pe:
400,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lada frigorifica Powerbox Plus  28 litri, alimentare 12V Gri de la Campingaz

Lada frigorifica Campingaz PowerBox™ Plus Gri, 28 litri 

 



Lada frigorifica electrica Powerbox® Plus 28L are cu 30% mai mult izolatie premium decat predecesoarea sa. Atunci cand este conectat la energie electrica printr-un transformator, Powerbox® Plus 28L poate pastra continutul cu 20° C sub temperatura mediului ambiant.

Ventilatorul imbunatatit si foarte linistit, emite un maxim de 39dB, care nu te va trezi noaptea! Cablul de alimentare si stecherul pot fi, de asemenea, usor de indepartat si stocate convenabil in interiorul racitorului in timpul neutilizarii.

Compartimentul de cablu incorporat are o usa de inchidere care protejeaza priza de daune sau apa.Lada frigorifica Powerbox® Plus 28L are captuseala antimicrobiana, constituita dintr-un aditiv chimic injectat in plasticul din interiorul captuselii.

Cu o forma noua si moderna construita din polipropilena puternica si groasa aceasta lada frigorifica pastreaza temperatura timp de cateva ore, chiar si atunci cand este scoasa din priza.

 

 

Izolatie PU groasa, de inalta calitate

Testele arata ca pierderea de racire este de 30% in partea de sus si 30% in partea de jos. Noile modele au mai multa izolatie in capac (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) si in baza si mai putin in peretii laterali. Ca urmare, dimensiunile exterioare sunt mai mici, dar racitorul isi pastreaza capacitatea si performanta interna. Folosim poliuretan, materialul de izolare de cea mai inalta calitate de pe piata, care imbunatateste izolatia cu pana la 30%.

   

Interior antimicrobian - Rezistent la mirosuri si mucegai

Efectul antimicrobian este obtinut de un aditiv care este topit in plastic inainte de a fi turnat in captuseala. Aceasta inseamna ca stratul antimicrobian va fi prezent pe intreaga durata de viata a produsului si nu poate fi indepartat sau slabit in timp prin uzura.

  • Rezistent la dezvoltarea mucegaiului si a mucegaiului
  • Previne dezvoltarea mirosurilor neplacute
   

Blocat si sigilat

Este proiectata cu o lama pe capac care se fixeaza perfect in carcasa pentru o etansare sigura. Datorita sistemului de clic si blocare, veti auzi un „clic” linistitor cand inchideti capacul, pentru a va informa ca racitorul este inchis corect!

   

Capace articulate si deschidere larga a capacului

Capacele articulate se potrivesc perfect in carcasa, in timp ce manerul sub forma de suport se fixeaza perfect in spatele acestuia. Acest lucru face ca cutia rece sa fie compacta pentru transport usor. Are o deschidere larga, ceea ce face umplerea rapida si usoara. Capacul este proiectat la unghiul perfect pentru a preveni rasturnarea racitorului, chiar si atunci cand este gol.

   

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Volum
      28L
    • Tip alimentare
      12V
    • Alimentare
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.