Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Ideas Pop-Up-Buch

Cod:

21315


Cod intern: #733707

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria LEGO Ideas

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Ideas Pop-Up-Buch de la LEGO

Construiți, jucați și afișați basmele clasice Scufița Roșie și Jack și Beanstalk cu LEGO® Ideas 21315 Pop-up Book! Această primă carte pop-up construită din cărămizi LEGO se deschide pentru a dezvălui faimoasa scenă a cabanei pădurii bunicii, cu ușă de deschidere, pat și zonă de bucătărie. Recreați scena când Scufița Roșie se întâlnește cu lupul sau schimbați cabana bunicii cu scena castelului uriașului din nori. Această jucărie de colecție are suficiente cărămizi pentru a construi ambele scene sau chiar puteți construi o scenă proprie și face un cadou creativ perfect. Acest set LEGO include o broșură cu o scurtă istorie a cărților pop-up, o istorie condensată a fiecărui basm din set, precum și informații despre fanii săi și designerii LEGO.

  • Include 4 minifigurine LEGO® noi pentru noiembrie 2018: Scufița Roșie, Bunica, Lupul și Uriașul. Include și 1 microfigură nouă pentru noiembrie 2018: Jack.
  • Prima carte pop-up din istoria LEGO® prezintă 2 povești diferite de basm LEGO: Scufița Roșie și Jack și Beanstalk.
  • Construiți și afișați sau recreați propriile povești din 2 basme clasice cu această jucărie de imaginație.
  • Acest set LEGO® Ideas are suficiente cărămizi pentru a construi ambele basme în set sau chiar îți poți construi propria scenă.
  • Include o broșură cu instrucțiuni de construcție, o scurtă istorie a cărților pop-up, o scurtă istorie a celor 2 basme din set, plus informații despre fanii și designerii LEGO® ai acestui uimitor clasic basm.
  • Cartea pop-up măsoară peste 7 "(20cm) lungime și 5" (13cm) lățime când este închisă și peste 11 "(28cm) lățime când este deschisă.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.