Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO NINJAGO - Dragonul cibernetic al lui Jay 71711, 518 piese

Cod:

71711


Cod intern: #733995

  • Distribuie pe:
391,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere NINJAGO - Dragonul cibernetic al lui Jay 71711, 518 piese de la LEGO

Dragon LEGO si 5 minifigurine grozave pentru actiune NINJAGO!

Aceasta jucarie construibila, Dragonul cibernetic al lui Jay de la LEGO NINJAGO (71711), impreuna cu 5 minifigurine, va fi adorata de fanii ninja mechs, care o pot folosi pentru a-si crea propriile povesti fantastice pline de actiune, din Prime Empire. Acest uimitor dragon LEGO este foarte articulat si trage cu proiectile din lansatoarele sale cu arc.

 

Cele mai bune jucarii dragon!

Cu 5 figurine construibile de la NINJAGO, Digi Jay, Digi Nya, Unagami, Richie si Hausner, fanii ninja pot patrunde in lumea jocurilor video de la Prime Empire si pot participa la lupte pentru Key-Tana galbena. Cei doi ninja pot urca in cabina minunatului Dragon Mech, care va accepta imaginatia copiilor in timp ce se joaca singuri sau impreuna cu prietenii.

 

Jucariile de constructie perfecte!

Jucariile de constructie LEGO NINJAGO pentru copii le permit acestora sa patrunda intr-o lume de aventuri in care ei pot face echipa cu eroii lor ninja pentru a invinge fortele malefice. Fanii NINJAGO vor fi incantati in timp ce vor interpreta roluri cu aceste uimitoare jucarii de actiune ninja, care includ masini ninja, modele dragon, temple, figurine construibile si multe altele.

 

Dragon extrem de pozitionabil!

Copiii pot misca coada, picioarele, aripile, capul si gura.  

 

Lupta pentru dreptate!

Lanseaza rachete din lansatoarele cu arc ale dragonului.  

 

Ninja gata de lupta!

Micutii ii pot ajuta pe Digi Jay si Digi Nya in lupta.  

 

Ia-ti zborul cu Dragonul cibernetic al lui Jay in lupte epice si palpitante in Imperiul suprem si in orasul NINJAGO! Trece aceasta formidabila creatura in mod de atac si trage cu lansatoare sale cu arc. Aliaza-te cu Digi Jay si Digi Nya calarind dragonul pentru a-si infrunta inamicii: Unagami si acolitii sai Richie si Hausner. Trebuie sa triumfi si sa pastrezi pretiosul Key-Tana galben!

 

Caracteristici:

• Jucaria Dragon LEGO NINJAGO, uimitor conceputa pentru copii, precum si cele 5 minifigurine pentru a pune in scena actiuni palpitante din Prime Empire. Cadoul perfect pentru fanii absoluti ai NINJAGO sau copii cu minti aventuroase si creative.

• Acest set de constructie include un Dragon cibernetic si 5 minifigurine: NINJAGO Digi Jay, Digi Nya, Unagami, Hausner si Richie. Dragon Mech si figurinele construibile pot fi folosite pentru a pune in scena secvente palpitante din serialele TV.

• Acest dragon cu tehnologie extrem de detaliata are capul si membrele articulate si poate trage cu proiectile din lansatoarele sale cu arc. Figurinele construibile au toate placute ce indica vietile ramase si o gama interesanta de armuri si arme noi din Prime Empire.

• Acest set de jucarie LEGO cu dragon si figurine ninja, ce include 518 piese, este o constructie distractiva si provocatoare pentru baieti cu varsta intre 8 ani si 11 ani, si reprezinta un cadou minunat pentru ziua de nastere, de Craciun sau un cadou LEGO pentru orice ocazie. Fanii NINJAGO vor fi extrem de incantati.

• Nou aparut in ianuarie 2020, acest Dragon Tech are dimensiunea ideala pentru a te juca acasa sau pentru a-l lua cu tine ca sa te distrezi oriunde mergi. Dragonul articulat masoara peste 12cm inaltime, 39cm lungime si 33 cm latime.

• Nu sunt necesare baterii pentru acest dragon tehnologic – este gata sa intre in lupta atat in Prime Empire, cat si in orasul NINJAGO imediat ce este construit, astfel incat sa nu ai nevoie niciodata de o pauza.

• Acesta este cadoul LEGO perfect pentru un tanar constructor. Caramizile si figurinele construibile sunt insotite de instructiuni usor de urmat pentru ca jucaria ta dragon sa fie pregatita pentru actiune.

• Jucariile de constructie LEGO NINJAGO pentru copii le permit acestora sa se exprime liber si sa se arunce intr-o lume de aventuri captivante, unde pot face echipa cu eroii lor preferati ninja pentru aventuri fara sfarsit impotriva fortelor malefice.

• Caramizile LEGO respecta cele mai inalte standarde din industrie de peste 60 de ani, astfel incat sa fie intotdeauna consecvente, compatibile si sa se desfaca cu usurinta de fiecare data.

• Caramizile LEGO utilizate pentru construirea acestei jucarii de constructie dragon au fost testate in detaliu si respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate la nivel mondial. Stii ca esti pe maini bune atunci cand alegi o jucarie LEGO pentru copiii tai.

Numar piese: 518. 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti
Varsta 8 ani 10 ani 9 ani 11 ani
Interese Animale Supereroi Vehicule
Colectie Ninjago
Poveste/Personaj Ninja Jay
Material Plastic
Numar piese 518
Numar figurine 5
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 398 mm
Latime 280 mm
Inaltime 243 mm
Greutate 3.05 Kg

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.