Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Nilfisk E 160.1-10 PH X-TRA (EU)

Cod:

128471197


Cod intern: #1052644

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de curatat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere E 160.1-10 PH X-TRA (EU) de la Nilfisk

Dacă aveți nevoie de putere din partea mașinii de spălat, atunci nu căutați mai departe de E 160.1, care are o presiune maximă impresionantă de 160 bar. Această mașină robustă și ușor de manevrat este perfectă pentru a face față sarcinilor mari de curățare.

Flexibilitatea acestei mașini de spălat înseamnă că puteți îndepărta eficient atât murdăria înrădăcinată și încăpățânată din zonele mai dure, cât și petele mai subtile de pe suprafețele moi. Iar cu presiunea ridicată și furtunul cu braț de oțel de 10 metri combinate, veți putea curăța eficient suprafețe extinse în foarte scurt timp. Caracteristici precum înfășurătorul de furtun acționat cu o singură mână și mânerul telescopic elimină presiunea și efortul de a lucra pentru perioade lungi de timp, iar suspensia din cauciuc înseamnă că nu veți fi deranjat de zgomot. Conectivitatea Click&Clean vă oferă acces la o serie de accesorii Nilfisk concepute pentru a vă îmbunătăți și mai mult curățarea.

Presiune maximă de 160 bar
Pompă din aluminiu extrem de durabilă și motor de inducție cu durată de viață lungă
Sistem automat de pornire/oprire
Furtun cu braț din oțel întărit de 10 m și tambur de furtun acționat cu o singură mână
Mâner telescopic cu tuburi rezistente din aluminiu
Suspensia din cauciuc asigură un zgomot mai redus
Depozitarea ușoară a pistolului, a lancei, a duzelor și a pulverizatorului de spumă la bord și depozitarea comodă a cablului electric
Conectivitate Click&Clean
Modelul X-TRA dispune de un cărucior încorporat pentru o mobilitate sporită

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.