Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de cusut ELNA eXcellence 680 alb/rosu

Cod:

EL-680+


Cod intern: #458197

  • Distribuie pe:
5.053,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 8,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de cusut ELNA eXcellence 680 alb/rosu de la Elna

Masina de cusut Elna eXcellence 680+

Elna Excellence 680+ – Unde pasiunea intalneste perfectiunea! Potrivit atat pentru hobby cat si pentru incepator, acest nou model din gama EXcellence ofera un spatiu de cusut mare și funcții extinse, asigurând în același timp o operare simplă și cea mai mare eficiență de cusut. Te vei bucura de fiecare moment petrecut la cusut! Specificatii Caracteristici generale: spatiu mare de lucru 210 mm x 120 mm; graifar rotativ orizontal cu capac de bobina transparent; transportor in 7 puncte pentru un contact permanent cu materialul (9 mm); dispozitiv de introducere automata a atei in ac; convertor al placii de ac intr-un singur pas; taietor de fir; bobinator independent cu decuplare automata; 6 becuri cu LED pozitionate in 3 locuri diferite; taiere automata a firului – la schimbarea tipului de cusatura; brat liber; distanta bratului liber pana la ac 100 mm; suport de papiota orizontal si suport de papiota aditional pentru ac dublu; carcasa pentru protectie Caracteristici tehnice: 170 de cusaturi incluzand 10 tipuri de butoniera si 25 de cusaturi elna; capac de protectie cu graficul cusaturilor; latimea cusaturii reglabila pana la 9mm; lungimea pasului reglabila pana la 5mm; contine 2 tipuri de alfabet si 1 tip de font; piciorus presor reglabil manual; tensionarea semi-automata a atei; 91 de pozitii ale acului; viteza de coasere reglabila de maxim 1000 de impunsaturi/minut; ecran LCD buton pentru start/stop functie de taiere a atei, automat sau programabil buton pentru miscarea acului sus/jos, programabila buton pentru auto-blocare si cheie pentru auto-blocare a memoriei buton pentru coaserea inapoi (intarire) genunchier ajustabil Accesorii incluse: piciorus standard, piciorus de satin, piciorus deschis, piciorus tiv invizibil, piciorus tiv rulat, piciorus surfilat, piciorus fermoar, piciorus butoniera automata, piciorus nasturi, piciorus de matlasat, placuta de ac pentru cusaturi drepte, suport de papiota, capac pentru papiota (mic, mare, special), mosorele, ace, touchpen, ghidaj de matlasat, bold pentru coasere circulara, 10 mosorele usoare, surubelnita, cutitas de butoniera, periuta pentru curatare, genunchier, masa extinsa, pedala, carcasa de protectie.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      170
    • Functii
      functie de taiere a atei, automat sau programabil
    • Materiale compatibile
      multiple
    • Componente
      buton pentru miscarea acului sus/jos, programabila buton pentru auto-blocare si cheie pentru auto-blocare a memoriei buton pentru coaserea inapoi (intarire)
    • Greutate
      16 kg
    • Nivel de lucru
      Avansat
    • Tip panou de comanda
      digital
    • Altele
      Viteza maxima coasere (imp/min) 1000

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.