Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Janome Mașină de cusut E1015 60W Roz

Cod:

E1015 PINK


Cod intern: #2412226

  • Distribuie pe:
892,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Mașină de cusut E1015 60W Roz de la Janome

Mașină de cusut Juno E1015 PINK - roz

Cea mai dovedită mașină de cusut acasă într-o nouă versiune de culoare - roz.

Juno by Janome E1015 PINK este o mașină de cusut care vă va permite să descoperiți pasiunea fantastică de cusut. Cu ajutorul lui, vei crea haine unice, adaptate stilului și personalității tale. Vă puteți modifica sau repara lucrurile și puteți coase articole pentru a vă decora casa, cum ar fi fețe de pernă, perdele sau fețe de masă.

Pe lângă Janome Juno E1015 PINK, veți găsi și:

  • Janome Juno E1015 VERDE
  • Janome Juno E1015 RED
Mașină de cusut Janome JUNO E1015 PINK + gratuități EAN (GTIN) 4933621711344

Ce funcții are Juno roz by Janome E1015 PINK?

Juno E1015 PINK are cele mai importante 15 programe de cusături, inclusiv cusătură dreaptă (cusătură lac), cusătură în zig-zag, cusătură oarbă, cusătură overlock, cusături elastice și cusătură semi-automată pentru butoniere. Cu ajutorul lor, nu numai că poți modifica hainele sau accesoriile, ci și să-ți coasi propriile haine și accesorii pentru decorarea casei, precum perdele, draperii, fețe de pernă sau fețe de masă.

Funcțiile practice vă vor ajuta în toate aceste sarcini: lungimea cusăturii reglabile și lățimea în zig-zag, capacitatea de a coase cu un ac dublu, picioarele presoare cu schimbare rapidă. Înfilarea ușoară a mașinii Juno by Janome E1015 PINK face pregătirea mașinii pentru lucru rapidă și foarte simplă, așa că durează doar un moment.

Echipamentul standard al mașinii de cusut Juno E1015 PINK include toate picioarele presoare și accesoriile necesare utilizării cusăturilor oferite de acest model. Veți găsi, de exemplu, un picioruş universal, un picioruş cu jumătate de fermoar, un picior de cusătură oarbă, un picior de butoniere semi-automat, bobine, un set de ace, un desfăcător de cusături, o pedală de picior și, desigur, manuale de utilizare. în poloneză.

Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență în cusut, Juno by Janome E1015 PINK este instrumentul perfect pentru a-ți implementa planurile de cusut. Realizat cu o atenție incredibilă la detalii, cu o construcție din metal și componente metalice care îi asigură fiabilitatea și performanța de lungă durată. Treziți-vă creativitatea și descoperiți potențialul Juno E1015 astăzi!

De ce merită să cumpărați Janome Juno E1015:

✅ simplitate și durabilitate

✅ excelent pentru începători, dar nu numai

✅ multe posibilități la un preț avantajos

Janome JUNO E1015 PINK mașină de cusut + gratuități Cod producător E1015 PINK
 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Programe
      15(inclusiv cusături utilitare, overlock și decorative)
    • Functii
      Fixarea picioarelor
      Cusut cu ac dublu
    • Componente
      4x picioruse
      farfurie de încleștare
      3 bobine
      ripper
      un set de ace
    • Dimensiuni
      150 x 280 x 380 mm
    • Greutate
      5.7 Kg
    • Nivel de lucru
      Inceptor
    • Tip panou de comanda
      mecanic
    • Altele
      Accesorii pentru mașina de cusut incluse: Picior acoperit pentru cusături
      Adaptor AC inclus

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.