Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masina de paine Automatic Bread Maker MAESTRO MR-751,1.3kg, 15 programe, 870W, alb

Cod:

MR-751


Cod intern: #711945

  • Distribuie pe:
633,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masina de paine Automatic Bread Maker MAESTRO MR-751,1.3kg, 15 programe, 870W, alb de la Maestro

Programe:

  1. Programul principal „paine alba” - este folosit pentru coacerea painii folosind faina alba sau alba inchisa ca ingredient principal. Pentru a selecta acest program, apasati o data „MENU”.
  2. „Paine franceza” - coacerea painii franceze. Da painea coapta o crusta crocanta. De asemenea, potrivit pentru coacere cu continut scazut de grasimi si zahar. Pentru a selecta acest program, apasati de doua ori butonul «MENU».
  3. „Paine integrala” - program de coacere pentru paine facuta din grau sau faina integrala. Pentru a selecta acest program, apasati butonul MENU de 3 ori.
  4. Rulouri de coacere „Bun”. Acest program foloseste o temperatura scazuta pentru a reduce rumenirea aluatului cu un continut ridicat de zahar. Pentru a selecta acest program, apasati butonul MENU de 4 ori.
  5. "Tort" - un program pentru prepararea aluatului pentru tort. Pentru a selecta un program, apasati „MENU” de 5 ori.
  6. „Paine fara gluen” - un program pentru prepararea coptului alimentar din soiuri de faina fara gluten. Pentru a selecta acest program, faceti clic pe butonul «MENU» de 6 ori.
  7. „Gatirea rapida” - un program de preparare rapida a painii, cu adaugare de drojdie. Se foloseste atunci cand doriti sa coaceti painea in mai putin timp decat painea alba. Painea coapta folosind acest program este de obicei mai mica si are o structura mai densa. Pentru a selecta acest program, apasati butonul «MENU» de 7 ori.
  8. „Prajituri” - acest program este folosit pentru a framanta aluatul, a-l framanta si a-l modela manual Acest program nu are functie de coacere. Deci, aluatul gatit, gatit este copt in cuptoare si cuptoare. Pentru a selecta acest program, apasati butonul „MENU” de 8 ori.
  9. „Paste” - program de preparare a aluatului pentru paste. Nu exista nicio functie de coacere.
  10. „Buttermilk” - un program pentru gatitul laptelui de lapte, ca rezultat al frantului de unt cu smantana.
  11. Jam” dispozitivul gateste automat gem din fructe proaspete. Fructele mari trebuie taiate in jumatate sau in 4 parti. Pentru a selecta acest program, apasati „MENU” de 11 ori.
  12. „Doar pentru coacere” - un program numai pentru coacere sau pentru prepararea in prealabil a copturilor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MR-751
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Programe
      15
    • Functii
      Picioare antiderapante//Cronometru programabil pana la 15 ore
    • Tip programe
      Clasic
    • Accesorii incluse
      Accesoriu framantare
    • Tip panou de comanda
      mecanic
    • Numar palete
      2
    • Grade ruminire
      3

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.