Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Safescan Detector de bancnote 185-S Negru

Cod:

185-S Negru


Cod intern: #2438587

  • Distribuie pe:
996,46 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Detector de bancnote 185-S Negru de la Safescan

Detector de bancnote 185S  Safescan, automat
 
Detecteaza bancnotele contrafacute
Safescan 185-S este cel mai avansat detector de bancnote contrafacute. Echipat cu cea mai recenta tehnologie, acest dispozitiv necesita doar o fractiune de secunda pentru a scana banii pentru sapte caracteristici cruciale de securitate, indiferent de modul in care inserati bancnotele. Ghidul convenabil de alimentare a bancnotelor asigura ca bancnotele USD sunt intotdeauna introduse corect in detector
 
Safescan 185-S foloseste cea mai recenta tehnologie de detectare a contrafacerii pentru a verifica sapte functii avansate de securitate incorporate in bancnotele actuale: cerneala infrarosie, cerneala magnetica, fir metalic, culoare, dimensiune, grosime si filigran. Tehnologia din 185-S este atat de fiabila, incat va detecta si facturi duble, jumatate de factura si chiar superdollar, cea mai sofisticata bancnota falsificata creata vreodata. Exactitatea sa dovedita 100% va elimina orice indoiala cu privire la faptul daca factura pe care o tineti este autentica sau contrafacuta.
 
Usor de utilizat
185-S are un panou de control intuitiv si un ecran mare. Trei butoane etichetate clar ofera acces facil la toate caracteristicile sale. Ecranul LCD spatios va afiseaza exact ce trebuie sa stiti: tipul de valuta, denumirea si numarul de facturi autentificate. Daca ati activat functia ADD, veti primi informatii legate si de valoarea totala a facturilor numarate.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.