Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Masini de polisat Masina de polisat Procraft PM2100E, 180 mm, variator 3300 rpm, 2.1 kW, LCD display

Cod:

9212


Cod intern: #2653468

  • Distribuie pe:
273,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Masini de polisat Masina de polisat Procraft PM2100E, 180 mm, variator 3300 rpm, 2.1 kW, LCD display de la ProCraft

Masina de polisat Procraft PM2100E (afisaj LCD) este proiectata pentru lustruirea si slefuirea suprafetelor din lemn, metal, plastic care sunt tratate cu grund, lacuite sau vopsite. Designul convenabil al dispozitivului permite prelucrarea atat a suprafetelor verticale, cat si a celor orizontale. Avantajele masinii de polisat Afisajul electronic LCD din butoane face ca reglarea turatiilor motorului sa fie la indemana. Manerul subtire, detasabil, cu linii netede, se potriveste bine in mana, fara a provoca oboseala pe perioade lungi de munca. Nivelul redus de zgomot - lucrul cu scula electrica este putin obositoare Carcasa durabila cu protectie sporita impotriva prafului si supraincalzirii extinde durata de viata a sculei electrice. Capacitatea de a regla viteza de rotatie in functie de materialul procesat. Prezenta unui capac moale de lustruire pentru un efect delicat la suprafata. Polizor fiabil la un pret excelent Modelul masinii de slefuit Procraft PM2100E va fi o achizitie buna pentru atelierul dvs. de acasa. Datorita greutatii sale reduse, instrumentul este ideal pentru prelucrarea pe termen lung a suprafetelor mari si va deveni un asistent indispensabil in timpul reparatiilor.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.