Luni - Vineri 9:00 - 18:00

deerma Tocator alimente JS100 40W 150ml Inox Albastru

Cod:

JS100


Cod intern: #750153
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
68,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tocator alimente JS100 40W 150ml Inox Albastru de la deerma

Tocator alimente Deerma JS100, 40W, 150 ml, ABS/Inox, Albastru

 

Deerma JS100 este un tocator electric compact care este perfect nu numai in orice bucatarie, ci si atunci cand calatoriti, de exemplu. Datorita bateriei sale capabile, poate fi utilizata de pana la 30 de ori cu o singura incarcare. Un motor puternic asigura o eficienta ridicata a dispozitivului, iar un buton convenabil il face usor de operat. Setul include si un mic razuitor, cu ajutorul caruia puteti curata temeinic peretii recipientului de resturile de alimente.
Elicopterul este echipat cu o baterie de 1500 mAh, care este responsabila pentru durata de functionare impresionanta. Puteti incarca in mod convenabil dispozitivul utilizand cablul USB-C - dureaza doar aproximativ 2 ore! Nu trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa o incarcati prea des. Deerma JS100 va va surprinde cu performanta sa.
Motorul JS100 este foarte puternic. Poate taia mancarea de pana la 60 de ori pe secunda. Deci, indiferent de ceea ce doriti sa gatiti, acest aparat functional va face treaba perfect. Acesta va toca legume, fructe sau carne in cel mai scurt timp. Cu ajutorul acestuia puteti prepara rapid usturoiul si alte condimente.
Utilizarea aparatului este incredibil de usoara. Montati lamele in el, asezati alimentele in recipient si inchideti capacul. Apoi, doar apasati butonul mare de pe capac. Cand tocatorul este gata, pur si simplu goliti-l! Razuitorul inclus va usureaza. Asta este tot ce trebuie pentru a va bucura de mancare gatita perfect in fiecare zi.
Recipientul de plastic AS de 150 ml este transparent, astfel incat sa puteti vedea tot timpul ce se intampla cu mancarea dumneavoastra. Lamele sunt fabricate din otel inoxidabil durabil. Ambele parti ale tocatorului sunt complet sigure si nu prezinta niciun risc pentru produsele alimentare in contact cu acesta. Puteti, de asemenea, sa le spalati sub apa curenta si sa le igienizati cu caldura pentru a o mentine curata si sigura.
Elicopterul este o combinatie reusita de functionalitate si compactitate. Dimensiunile sale reduse de 90x90x112 mm inseamna ca nu ocupa prea mult spatiu. Acest lucru il face ideal si pentru bucatariile mici. Aceasta dimensiune mica, combinata cu greutatea sa usoara, va permite sa o luati cu voi oriunde mergeti - in vacanta, la un picnic sau intr-o autoutilitara.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Material
      inox
    • Functii
      Tocare
    • Material lame

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre deerma Tocator alimente JS100 40W 150ml Inox Albastru

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.