Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gardena Culegator frunze si iarba Carucior + Cos

Cod:

03565-20


Cod intern: #1213390

  • Distribuie pe:
645,79 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Culegator frunze si iarba Carucior + Cos de la Gardena

Colectorul de frunze si iarba Gardena garanteaza o colectare rapida, silentioasa si convenabila a reziduurilor de scarificare a gazonului si a gazonului. Acest lucru este posibil printr-un sistem de perii care este alimentat de mainile noastre, astfel incat dispozitivul nu necesita motor. Metoda de functionare a colectorului va permite sa economisiti banii necesari functionarii in cazul omologilor sai cu ardere sau electric.

Periile colectoare colecteaza eficient frunzele cazute

Alegeti o modalitate usoara si convenabila de a colecta iarba taiata, care poate fi uneori o sarcina obositoare. Acest dispozitiv functioneaza aproape silentios si nu emite gaze de esapament nocive care polueaza mediul natural. Periile rotative colecteaza rapid frunzele cazute si iarba taiata in cosul atasat. Reglarea sporita a inaltimii va permite sa va adaptati la sol (periile trebuie sa frece intotdeauna usor de suprafata).

Mai mult, colectorul functioneaza fara a consuma energie electrica. Acest lucru va permite sa economisiti energie (unealta este alimentata doar de mainile utilizatorului). La fel de important, colectorul de frunze in cauza este echipat cu manere extrem de confortabile, ergonomice.

Acest dispozitiv unic va va economisi nu numai bugetul de acasa, ci si timpul necesar pentru a grebla manual frunzele. Decizand sa-l achizitionati, economisiti energie electrica si il puteti folosi la orice ora din zi sau din noapte.

Cand lucrarea este terminata, colectorul de frunze ocupa putin spatiu!

Producatorul s-a gandit si la aspectul de depozitare al colectorului de frunze. Dupa terminarea lucrarilor, acesta poate fi amplasat cu usurinta in pozitie verticala, astfel incat colectorul de frunze si iarba va ocupa un spatiu minim. Aceasta solutie inteligenta economiseste mult spatiu!

Pentru colectarea de iarba taiata

Colectorul silentios de frunze si iarba este o mare comoditate pentru proprietarii de gradini atat mici, cat si mai mari. Aceasta solutie unica de colectare a frunzelor va permite sa va ocupati de materia organica din acele lastari! Periile rotative ar trebui sa colecteze rapid frunzele si sa taie iarba intr-un cos spatios, iar munca se poate face rapid si fara efort inutil. In plus, colectorul de frunze si iarba Gardena functioneaza cu diferite suprafete si nu este nevoie sa va indoiti spatele atunci cand il utilizati.

Colector de frunze si iarba Gardena – verificati ce mai poate face!

Lista beneficiilor achizitionarii unui picker este destul de mare. Amintiti-va ca fiecare gazon are nevoie de acces la aer, iar prin curatarea regulata, aveti grija nu numai de aspectul atractiv al gradinii, ci si de aerisirea ierbii. Folosirea selectorului este foarte distractiv. Conducerea acestuia pe gazon nu necesita niciun efort, iar operarea este simpla.

Toamna nu este doar perioada in care frunzele isi schimba culoarea, ci si o perioada de munca intensificata de curatare in gradina. Comanda acum unelte de gradina si echipamente de gradina de incredere de la Gardena! Colectorul de frunze este o modalitate inovatoare de a-ti aranja gradina. Datorita acesteia, puteti colecta toate frunzele rapid si fara efort.Investeste intr-un colector de frunze Gardena original!

avantaje

  • Metoda de conducere a colectorului este ecologica ,
  • Eficacitatea colectarii materialului vegetal este garantata de reglarea usoara a inaltimii si adaptarea la sol ,
  • Manerul ergonomic asigura un confort ridicat la lucru si usureaza operarea dispozitivului,
  • Sistem simplu de golire a cosului - doar scoateti-l, goliti-l si puneti-l la loc,
  • Colectarea are loc intr-o pozitie verticala , ceea ce amelioreaza semnificativ coloana vertebrala,
  • Depozitare usoara – capacitatea de a stoca produsul intr-un mod care ocupa cat mai putin spatiu posibil.
  • Garantie Gardena de 5 ani (conditiile detaliate de garantie pot fi gasite in manualul de utilizare atasat dispozitivului)

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.