Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mașină de tuns gazon Husqvarna, LC 356 AWD, 56 cm, 68 l

Cod:

961410220C


Cod intern: #402415

  • Distribuie pe:
3.724,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Mașină de tuns gazon Husqvarna, LC 356 AWD, 56 cm, 68 l de la Husqvarna

Mașină de tuns gazon Husqvarna, LC 356 AWD, 56 cm, 68 l, robustă, extrem de eficientă, cu tracțiune integrală (AWD) pentru lucrările profesionale. Este excelentă pentru grădini de dimensiuni mai mari, cu pante mai abrupte sau în zonele mai greu accesibile cu iarbă înaltă. De asemenea, sistemul AWD poate accesa în mod superior dealurile din zone cu șanțuri de drenaj. Mașina este construită pe o masă de tăiere durabilă din oțel, dotată cu sistemul inovator AutoWalk ™ 2 unitate și prevăzută cu un motor OHC puternic, cu pornire rapidă. Seria LC 356 oferă trei metode de tăiere – colectare, BioClip® si evacuare.

  • Cuţit CrownCut - Cuţitul CrownCut blade a fost dezvoltat pentru aducerea rezultatelor tăierii la un nou nivel. Designul inovator asigură colectare optimă şi performanţă BioClip.
  • TwinControl - TwinControl,controlul vitezei cu ambele mâini, face mai uşor lucrul cu o viteză potrivită în funcţie de suprafaţa terenului şi de zona înconjurătoare.
  • Toate roţile motoare (AWD) - Toate roţile sunt motoare (AWD), ceea ce asigură tracţiunea pe terenuri cu denivelări, umede, alunecoase sau înclinate.
  • TrioClip - Trei sisteme diferite de tăiere într-o singură maşină. Alegeţi între colectare, BioClip® sau evacuare laterală.
  • BioClip® - Iarba este tăiată în bucăti mici care se descompun rapid şi fertilizează gazonul, facându-l mai rezistent la secetă.
  • Inserţii moi pentru mânere - Mânerul căptuşit şi uşor de prins este înclinat pentru confort optim şi control ergonomic. În plus, Controlul Prezenţei Operatorului (Operator Presence Control) este integrat în mâner pentru a permite o utilizare uşoară şi confortabilă.
  • Conector pentru furtunul de apă - Ajută la curăţarea mesei de tăiere. Ataşaţi furtunul, deschideţi apa şi porniţi motorul pentru curăţarea mesei de tăiere. Pentru rezultate optime, curăţaţi masa direct.
  • Colector mare - Face maşina de tuns gazonul potrivită pentru suprafeţe mari.
  • Mâner pliabil - Facilitează depozitarea şi transportul. Când mânerul este blocat în poziţia de transport, este posibilă ridicarea maşinii cu ajutorul mânerului.
  • Înălţime mâner reglabilă - Reglaj al înălţimii mânerului pentru o ergonomie mai bună.
  • Motor Honda - Motor puternic Honda, uşor de pornit.
Producător motor Honda
Tip Motor GCV
Denumire motor GCV 160
Cilindree 160 cm³
Putere brută la turația prestabilită 2.8/2900 kW/rpm
Volum rezervor combustibil 0.9 l
Tip lubrifiere motor Stropire
Metode de tăiere Colectare/BioClip®/Evacuare laterală
Lăţimea de tăiere 56 cm
Treptele înălțimii de tăiere 9
Reglaj înălţime de tăiere Patru puncte
Înălţime de tăiere, min-max max 108 mm
Înălţime de tăiere, min-max min 38 mm
Sistem tracţiune AutoWalk™ 2
Roţi motrice Toate patru
Viteza 4.8 Km/h
Tip colector Sac catifelat aerisit în partea inferioară
Volum colector 68 l
Tip mâner Ergonomic
Mâner pliabil Da
Reglaj înălţime mâner Setări rapide (3 poziţii)
Rulmenţi roţi, faţă/spate Da/Da
Racord pentru furtunul de apă Da
Dimensiuni roţi, faţă 203 mm
Dimensiuni roţi, spate 203 mm
Greutate 39.46 kg
Material punte de tăiere Oțel
Material roți ABS Plastic
Emisii de zgomot la urechea operatorului 84 dB(A)

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.