Luni - Vineri 9:00 - 18:00

TRACTORAS TUNS GAZON STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY, 22CP

Cod:

UTG22P19B4TST/0050


Cod intern: #986735

  • Distribuie pe:
35.699,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Descriere TRACTORAS TUNS GAZON STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY, 22CP de la Stiga

TRACTORAS TUNS GAZON STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY, 22CP, are o latime de lucru de 122cm iar taierea este realizata de 2 cutite, ranforsate, ce vor pune stapanire pe iarba rebela. Tractorasul STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY este prevazut cu un colector de materie cu o capacitate de 360 litrii, fapt ce confera utilajului o libertate de lucru eliminand din opririle dese pentru golire.

Performantele tractorasului de tuns gazon STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY sunt sporite prin tractiunea pe toate rotile, 4x4, ideal pentru suprafetele mari cu inclinatii. Transmisia hidrostatica va optimiza controlul si manevrabilitatea utilajului scazand efortul necesar operarii sale. Alaturi de performantele mecanice tractorasul de tuns gazon STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY este dotat cu un bord cu un display inteligent de 5,5" unde se vor afisa informatii relevante asupra modului de lucru.

Inaltimea de taiere a tractorasului STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY este reglabila in 9 trepte oferind o varatie de la minim 2,5cm la maxim 10cm inaltime a ierbii taiate iar puntea este prevazuta cu 4 roti anti-scalp ce urmaresc linia terenului oferind o adaptabilitate sporita.

Confortul este cuvantul ce completeaza performantele superioare ale Tractorului de tuns gazon STIGA ESTATE PRO 9122 XWSY, unde utilizatorul va beneficia de un scaun ergonomic "Confort Plus", volan moale pentru o utilizare cat mai placuta dar si de cotiere pentru relaxarea pe perioadele lungi de activitate.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Tip motor
    • Latime de taiere
    • Capacitate sac colector
      360 l
    • Putere
      22 CP
    • Suprafata acoperita
      peste 3000 mp
    • Greutate
      280 kg
    • Autopropulsie
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.