Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Kit suprapunere uscator si masina de spalat Samsung SKK-UDW, ALB

Cod:

SKK-UDW


Cod intern: #2042253

  • Distribuie pe:
384,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Kit suprapunere uscator si masina de spalat SKK-UDW, ALB de la Samsung

 

 

Nu exista limite pentru visuri. Samsung Electronics reinventeaza mereu viitorul pentru o viata mai fericita si mai bogata.

De la fondarea sa in Suwon, Coreea, in 1969, Samsung Electronics a evoluat, devenind un lider global in domeniul tehnologiei informatiei si gestionand peste 200 de filiale in intreaga lume. Ofertele companiei includ aparate electrocasnice precum televizoarele, monitoarele, frigiderele si masinile de spalat, precum si produse esentiale din domeniul telecomunicatiilor mobile, precum smartphone-uri si tablete. Samsung continua, de asemenea, sa fie un furnizor de incredere pentru componente electronice esentiale precum memoriile DRAM si semiconductorii cu memorie volatila.

Samsung garanteaza crearea si furnizarea unor produse si servicii de calitate care sporesc comoditatea si favorizeaza un stil de viata mai inteligent pentru clientii sai din intreaga lume. Samsung s-a dedicat imbunatatirii comunitatii globale prin cautarea permanenta a unor inovatii revolutionare si prin creare de valoare.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.