Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mini mașină de spălat vase Daan Tech de birou compactă Alb/Rosu

Cod:

28356


Cod intern: #2046137

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini spalat vase

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Mini mașină de spălat vase de birou compactă Alb/Rosu de la Daan Tech

Mini mașină de spălat vase de birou compactă Bob Daan Tech (alb-rosu)

 

Pentru comoditate, alegeți mașina de spălat vase compactă Bob de la Daan Tech. Produsul are un design mic, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru călătorii într-o rulotă, barcă sau dubă. În plus, acceptă o cantitate optimă de vase și are ecran și butoane pentru o operare convenabilă. De asemenea, folosește puțină apă. Suport pentru vase și tacâmuri, cablu de alimentare etc. în cutie.

 

 

Design compact

 

O mașină de spălat vase nu este cu mult mai mare decât un cuptor cu microunde, ceea ce o face o opțiune excelentă atunci când campați, într-o dubă sau pe un iaht. Poate fi folosit și în bucătăriile mici. Lățimea sa nu depășește 34 cm, deci nu ocupă mult spațiu. Datorită acestui lucru, îl poți lua cu tine în orice vacanță!

 

 

Îl poți pregăti cu ușurință pentru muncă

 

Mașina de spălat vase Daan Tech are 2 metode de conectare la apă. Aparatul are un rezervor incorporat cu o capacitate de 3,9 litri, astfel incat nu trebuie sa-l umpleti prea des. Cu toate acestea, dacă este necesar, puteți adăuga apă prin deschiderea din față a dispozitivului. Aparatul poate fi umplut și cu apă de la robinet. Pentru aceasta, puteți folosi tubul special furnizat împreună cu dispozitivul, pe care îl conectați la mașina de spălat vase.

 

 

Facilități suplimentare

 

Mașina de spălat vase Daan Tech Bob are un coș în care puteți așeza vasele. În plus, adaugă și o țeavă lungă de 1,5 metri pe care o poți folosi pentru a scurge apa murdară. Pur și simplu puneți-l lângă chiuvetă sau într-o găleată. Dispozitivul are și o fereastră mică unde puteți urmări procesul de curățare. Toate acestea fac din Bob partenerul perfect pentru călătoriile tale!

 

 

Ușor de utilizat

 

Daan Tech Bob oferă 5 programe de spălare: Express (20 minute), Zilnic (50 minute), Intensiv (91 minute), Eco-friendly (180 minute) și Întreținere (61 minute). Acest lucru vă permite să personalizați performanța mașinii de spălat vase pentru a se potrivi nevoilor dvs. În plus, mașina de spălat vase se deschide automat când atingeți ușa. De asemenea, ies în evidență prin designul lor magnetic și se deschid când ai terminat de uscat vasele.

 

 

A fi la curent

 

Mașina de spălat vase Bob are un ecran care afișează pictograma de uscare și numele programelor. De asemenea, vă informează despre posibile erori. Pe de altă parte, butoanele situate sub ecran sunt responsabile pentru funcționarea convenabilă. Cu ajutorul lor, puteți începe spălarea, selectați un program, opriți mașina de spălat vase sau reglați funcționarea dispozitivului în funcție de nevoile dvs.

 

 

In cutie

 

 

    • maşină de spălat vase

 

    • coș pentru suport de oală

 

    • coș cu tacâmuri

 

    • cheie/şurubelniţă

 

    • suport pentru tevi

 

    • tub

 

    • Cablu de alimentare

 

    • Ghidul utilizatorului

 

 



Curățare ultra-eficientă: curăță în profunzime chiar și cele mai dure pete și face ustensilele de bucătărie albe și strălucitoare! 6 programe: Express (20 minute), Zilnic (50 minute), Intensiv (91 minute), Eco (90 minute), Ochelari (15 minute), Igienizare UV-C (20 sau 60 minute) În călătorie: Bob este suficient de mic pentru a fi folosit în orice rulotă cu un invertor de putere. Mic uriaș: 2 seturi, ceea ce înseamnă 6 farfurii, 2 pahare, 2 căni, 2 castroane, 1 farfurie și furculițe și cuțite în timp ce măsoară doar 34 x 49 x 49 cm. Plug-and-play: conectați-l la rețeaua electrică, umpleți rezervorul de apă încorporat și este gata de utilizare! Deschidere automată a ușii: uscare prin convecție care nu utilizează energie suplimentară cu atingere pentru deschidere: atingeți senzorul capacitiv și ușa se deschide Consum redus: necesită doar 2,4 L de apă pentru programul expres. Conectivitate Wi-Fi: conectați Bob la Wi-Fi pentru a vă bucura de cele mai noi funcții ale Bob OS, cel mai avansat sistem de operare din lume pentru electrocasnice!

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Clasa energetica
      A
    • Latime
    • Incorporabil
      Nu
    • Capacitate seturi
      6

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.