Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Memorie USB Kingston IronKey 200, 32GB, (USB-A 3.2 Gen 1)

Cod:

IKKP200/32GB


Cod intern: #2238016

  • Distribuie pe:
674,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Memorie USB IronKey 200, 32GB, (USB-A 3.2 Gen 1) de la Kingston

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Kingston IronKey™ Keypad 200 este o unitate USB criptată hardware independentă de sistemul de operare, cu o tastatură alfanumerică pentru acces PIN ușor de utilizat.

KP200 încorporează criptare bazată pe hardware XTS-AES pe 256 de biți. Este, de asemenea, certificat FIPS 140-3 Nivel 3 (în așteptare) pentru securitate la nivel militar, cu îmbunătățiri care ridică și mai mult ștacheta pentru protecția datelor. Circuitul său este acoperit de un strat de epoxid special care face practic imposibilă îndepărtarea componentelor fără a le deteriora; acest epoxidic dur oprește atacurile împotriva componentelor semiconductoare. Unitatea este proiectată pentru a fi evidentă pentru a alerta proprietarii. Include, de asemenea, protecție împotriva atacurilor cu parolă de forță brută și protecție BadUSB cu firmware semnat digital. Tastatura alfanumerica este acoperita cu un strat de polimer care protejeaza tastele si ascunde utilizarea tastelor prin analiza amprentelor de pe taste.

KP200 utilizează o baterie reîncărcabilă încorporată care poate fi folosită pentru a debloca mai întâi unitatea fără a utiliza niciun software, apoi conectați-o la orice dispozitiv care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB tip A. Acest lucru oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pe diferite tipuri de platforme și sisteme de operare.

Cu opțiunea Multi-PIN (Administrator/Utilizator), tastatura poate fi utilizată pentru a configura un PIN alfanumeric ușor de reținut, dar greu de ghicit pentru administrator sau utilizator. Administratorul poate restabili un PIN de utilizator și poate oferi acces la unitate în cazul în care PIN-ul utilizatorului este uitat sau dacă unitatea este blocată după atingerea unui maxim de 10 încercări de conectare a utilizatorului. Cu codurile PIN de administrator și utilizator activate, KP200 va bloca PIN-ul utilizatorului după 10 încercări eșuate de conectare; dacă PIN-ul de administrare este introdus incorect de 10 ori la rând, protecția împotriva atacurilor cu forță brută va șterge unitatea prin cripto, va distruge datele pentru totdeauna și o va reseta.

Unitatea oferă, de asemenea, două niveluri de moduri Read-Only (sau Write-Protect) – un mod global care poate fi setat de administrator și un mod numai sesiune care poate fi setat de utilizator. Modurile de numai citire pot proteja unitatea de programele malware de pe sistemele care nu sunt de încredere. În plus, administratorul poate încărca conținut și poate seta modul Global Read-Only, astfel încât Utilizatorul să poată accesa datele, dar să nu facă nicio modificare. KP200 îndeplinește acum noile specificații de securitate de nivel militar FIPS 140-3 Nivel 3 publicate de NIST. Aceasta este o versiune îmbunătățită a specificațiilor FIPS 140-2 care îmbunătățește și mai mult capacitățile de securitate ale unității și rezistența la manipulare. Include criptare XTS-AES pe 256 de biți împreună cu forța brută și protecție împotriva atacurilor BadUSB cu firmware semnat digital. Circuitul său este acoperit de un strat de epoxid special care face practic imposibilă îndepărtarea componentelor fără a le deteriora; acest epoxidic dur oprește atacurile împotriva componentelor semiconductoare.

Cu KP200 care utilizează o baterie reîncărcabilă, tastatura poate fi folosită pentru a debloca unitatea fără a utiliza niciun software și apoi o poate conecta la orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB de tip A. Acest lucru oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pe diferite tipuri de platforme și sisteme de operare.

Opțiune multi-PIN

Utilizatorii au opțiunea de a configura un mod de utilizator sau de administrator/utilizator. Administratorul poate fi folosit pentru a restabili un PIN de utilizator și pentru a oferi acces la unitate în cazul în care PIN-ul utilizatorului este uitat sau dacă unitatea este blocată după atingerea unui maxim de 10 încercări de conectare a utilizatorului.

Modurile Global și Session Read-Only (protecție la scriere).

Atât administratorul, cât și utilizatorul pot seta un mod Numai citire bazat pe sesiune pentru a proteja unitatea de programele malware din sistemele care nu sunt de încredere. Administratorul poate seta, de asemenea, un mod global de numai citire care setează unitatea în modul Numai citire până la resetare.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      IronKey™ Keypad 200
  • Specificatii tehnice
    • Capacitate
    • Interfata
    • Viteza citire
      145MB/s
    • Viteza scriere
      115MB/s
    • Dimensiuni
      78mm x 18mm x 8mm
    • Altele
      Culoare: albastru

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.