Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport pentru monitor Kensington One-Touch, cu doua brate ajustabile, gri deschis

Cod:

KT-K55471EU


Cod intern: #2116863

  • Distribuie pe:
1.256,89 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 6,65 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Suport pentru monitor Kensington One-Touch, cu doua brate ajustabile, gri deschis de la Kensington


Sistemul SmartFit One-Touch simplifica pozitionarea ergonomica ideala a inaltimii folosind cercetari dovedite stiintific pentru a sustine o potrivire adecvata a monitorului.
Bratele se pot regla cu o singura atingere, cu arc incorporat simplifica reglarea inaltimii (170 mm-505 mm), rotire la 180° si rotatie a monitorului, reglarea inclinarii cu +/- 90° si permite monitoarelor sa se miste usor in sus, jos, inainte si inapoi.
Designul focalizat pe stabilitate accepta monitoare plate sau curbate de 13-32 inch, cu o greutate de pana la 9 kg si asigura stabilitatea monitoarelor in orice pozitie.
Usor de instalat, cu placa VESA detasabila, cu eliberare rapida inclusa (75 mm sau 100 mm), clema C (interval de grosime pentru birou: 10 mm-85 mm) si manson (gama de diametre: 10,5 mm-50 mm), optiuni de instalare si set de instrumente incluse pentru a simplifica instalarea suportului.
Sistemul de management al cablurilor, mentine cablurile monitorului organizate pentru un spatiu de lucru mai ordonat.
Kensington Durability indeplineste standardele de performanta si siguranta ANSI/BIFMA.
Culoare: Gri deschis

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.