Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Suport pentru laptop Kensington SmartFit, inaltime reglabila, cu suport pentru depozitare, negru

Cod:

KT-K52783WW


Cod intern: #768963

  • Distribuie pe:
509,24 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Suport pentru laptop Kensington SmartFit, inaltime reglabila, cu suport pentru depozitare, negru de la Kensington


Sistem patentat SmartFit™ conceput pentru confortul si usurinta lucrului la laptop (max 15.6”).
Platforma principala cu margini de sustinere a laptopului si suprafata antialunecare, ajustabila pe inaltime (4 pozitii) si inclinata la unghiul optim pentru o perspectiva vizuala a ecranului potrivita.
Partea inferioara cu un design unic pentru pozitionarea si sustinerea cablului de alimentare.
Bratele de sustinere sunt prevazute cu 4 orificii in culorile aferente Sistemului SmartFit™ (inclus in pachet) pentru o reglare optima, conform perspectivei vizuale a utilizatorului (in functie de caracteristicile sale antropometrice - inaltime, lungime brate si dimensiuni palma).
Greutate suportata: 3.5 kg.
Dimensiuni: 283 x 277 x 118 mm.
Greutate suport: 1.3 kg.
Culoare: negru.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.