Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Asus Gaming VP28UQGL 28" UHD TN 1ms 300cd/mp 3000:1 60Hz FreeSync Black

Cod:

90LM03M0-B02170


Cod intern: #511591

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.935,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED Gaming VP28UQGL 28" UHD TN 1ms 300cd/mp 3000:1 60Hz FreeSync Black de la Asus

Asus VP28UQGL UHD



Monitor Gaming LED TN ASUS 28", 4K UHD, 1ms, FreeSync, Low Blue Light, Flicker Free, HDMI, DP, VP28UQGL

 

 

 

Monitorul de gaming ASUS VP28UQGL este construit pentru victorii in arena gamingului profesional. Cu panoul sau 4K UHD si timpul de raspuns de 1 ms, estompeaza linia de demarcatie dintre virtual si real, atragand utilizatorul intr-o lume a jocului cu adevarat captivanta. Include functii special destinate jucatorilor, precum tehnologiile ASUS GamePlus, pentru a duce experienta de gaming la un nou nivel. Suportul proiectat ergonomic iti permite ajustarea inclinarii, rotirii, pivotarii si inaltimii monitorului, astfel incat sa-ti gasesti intotdeauna pozitia de vizualizare ideala.

 

Ecran 4K UHD de 28”

pentru grafica detaliata si mai mult spatiu pe ecran

 

Cu ecranul sau 4K UHD de 28”, ASUS VP28UQGL ofera o grafica la o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160, cu o densitate a pixelilor de 157 PPI, rezultatul fiind o grafica foto incredibil de realista si un text extrem de clar. VP28UQGL ofera un numar de pixeli de patru ori mai mare decat ecranele Full HD 1080p de dimensiuni similare, astfel incat vei obtine imagini mult mai detaliate atunci cand te joci sau urmaresti un film, precum si mai mult spatiu pe ecran pentru diversele ferestre cu sarcini de lucru. VP28UQGL te atrage in lumile virtuale captivante, cu elemente cu texturi excelente si harti ale spatiului de joc care au un impresionant nivel de detalii.

Monitor conventional de 28” 1920x1080

Afiseaza mai putine detalii si ofera mai putin spatiu pentru bare de instrumente pe lateral. Imaginile sunt usor estompate.

 

Monitor VP28UQGL de 28" 3840x2160

Vezi mai multe detalii si ai de trei ori mai mult spatiu pe ecran pentru bare de instrumente pe lateral. Imaginile sunt mult mai clare si detaliate.

 

Timp de raspuns super-rapid de 1ms

 

Chiar si in cele mai rapide jocuri ale momentului, ASUS VP28UQGL elimina artefactele si darele de miscare gratie timpului de raspuns de 1 ms - cel mai rapid in clasa sa. Aceasta performanta vizuala uimitoare iti permite sa reactionezi instinctiv la ceea ce vezi pe ecran, asa ca poti taia colturile ca un sofer de curse profesionist sau poti elimina un inamic cu un headshot, atunci cand acesta isi arata un pic capul dintr-o pozitie adapostita. In plus, Adaptive-Sync/FreeSync™ elimina efectele de tearing de pe ecran si frame rate-urile sacadate, pentru jocuri care ruleaza extrem de cursiv.

 

 

Conectivitate robusta

 

Fie ca te joci sau faci streaming video, ASUS VP28UQGL iti ofera o redare perfecta a continutului in 4K UHD, gratie ratei de reimprospatare de 60 Hz si a suportului nativ pentru 4K UHD prin intermediul DisplayPort 1.2 si HDMI (v 2.0).

 

Functii pentru gameri

 

Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus

ASUS VP28UQGL este dotat cu functia exclusiva ASUS GamePlus, care ofera imbunatatiri in timpul jocului si te ajuta sa obtii mai mult de la el. Aceste instrumente permit gamerilor sa se antreneze si sa-si imbunatateasca aptitudinile de joc.

Functia este dezvoltata in colaborare cu gamerii profesionisti, ajutandu-i sa se antreneze si sa-si imbunatateasca abilitatile in jocuri.

 

 

Pregateste-te pentru sesiuni de gaming maraton

 

Tehnologie Ultra-Low Blue Light

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light reduce cantitatea de lumina albastra nociva emisa de ASUS VP28UQGL. Poti accesa si selecta foarte usor patru setari diferite pentru filtrul de lumina albastra din meniul de setari al monitorului, pentru a o gasi pe cea mai potrivita pentru sarcina curenta.

Monitorul de gaming VP28UQGL a fost supus unor teste de performanta intense si a primit certificarea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si de certificare, care garanteaza ca monitorul nu prezinta palpairi si emite niveluri scazute de lumina albastra.

 

 

 

Tehnologie Flicker-Free

Tehnologia Flicker-free reduce palpaielile pentru a-ti oferi o experienta de gaming confortabila. Aceasta minimalizeaza senzatiile de oboseala a ochilor si alte probleme oculare potential periculoase in timpul sesiunilor lungi de gaming.

 

 

Design ergonomic

 

ASUS VP28UQGL este special proiectat pentru sesiuni maraton de gaming. Suportul sau proiectat ergonomic permite ajustarea inclinarii, rotirii, pivotarii si inaltimii, pentru ca utilizatorul sa gaseasca intotdeauna pozitia de vizualizare ideala. Un dispozitiv de blocare cu eliberare rapida permite separarea lui VP28UQGL de suport si montarea lui rapida in suportul de pe perete.

 

 

 

 

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      VP28UQGL
  • Detalii Ecran
  • Conectivitate
    • Display Port
      1
    • HDMI
      2
    • Jack Audio 3.5 mm
      1
  • Caracteristici speciale
  • Caracteristici Fizice
    • Greutate
      7.38 Kg
    • Dimensiuni
      660.4 x 226.3 x 672.5 mm
    • Consum
      31 W
    • Culoare
    • Curbat
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.