Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Asus TUF Gaming VG279QM 27" FHD IPS 1ms 280Hz G-Sync Black

Cod:

90LM05H0-B01370


Cod intern: #511609
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.360,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit
Pret resigilat: 999,00 lei


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Monitor LED Asus TUF Gaming VG279QM 27" FHD IPS 1ms 280Hz G-Sync Black

    Ambalaj original deschis, urme de utilizare

    Pret resigilat: 999,00 lei

Descriere Monitor LED TUF Gaming VG279QM 27" FHD IPS 1ms 280Hz G-Sync Black de la Asus

Asus VG279QM TUF Gaming



Monitor gaming LED IPS Asus TUF 27", Full HD, Display Port, G-Sync, 280Hz, 1ms, Negru
 
 
  • Monitor de gama IPS rapid de 27 inci Full HD (1920 x 1080) cu viteza de actualizare ultrarapida de 280 Hz, conceput pentru jucatori profesionisti si gameplay immersiv.
  • Tehnologia ASUS Fast IPS permite un timp de raspuns de 1ms (GTG) pentru imagini vizuale de joc cu frame rate mare.
  • Certificat ca G-SYNC Compatible, oferind o experienta de joc perfecta, fara rupere, activand implicit VRR (rata de actualizare variabila).
  • Tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) permite ELMB impreuna cu G-SYNC Compatible, eliminand fantomele si lacrimile pentru imagini vizibile de joc cu viteza mare de cadru.
  • Tehnologia High Dynamic Range (HDR) cu gama profesionala de culori ofera contrast si performanta de culoare care indeplineste certificarea DisplayHDR ™ 400.

 

Rata de actualizare incredibil de rapida de 280 Hz
O uimitoare rata de actualizare de peste 280Hz, suprasolicitata, inseamna ca ecranul este aproape de doua ori mai rapid decat monitoarele conventionale de 144 Hz. Veti experimenta imagini de joc uimitor de fluide, oferindu-va pun avantaj in shootere, curse si strategie.




ASUS Fast IPS Display − 1ms ( GTG ) Timp de raspuns
ASUS Fast IPS Display permite ca elementele cu cristale lichide ale ecranului sa se schimbe de pana la 4X mai repede decat panourile IPS conventionale pentru un raspuns imbunatatit. Cu un timp de raspuns de 1 ms (G2G), incetosarea miscarii sunt practic eliminate. Acest ecran ofera, de asemenea, imagini superioare, cu culori deosebite, datorita gamei de culori DCI-P3 95% si un raport uluitor de contrast de 1.000: 1. Unghiuri de vizualizare largi de 178 de grade asigura o distorsiune minima si o schimbare a culorii chiar si atunci cand privesti din pozitii extreme.



Compatibil NVIDIA G-SYNC certificat
Cu tehnologia ratei de actualizare variabila (VRR) activata in mod implicit, sunteti asigurat experiente de joc, fara rupere, fara probleme, de pe placa video NVIDIA GeForce GTX 10 sau NVIDIA GeForce RTX seria 20.




Cu ELMB SYNC, puteti activa ELMB (tehnologie Low-Motion Blur) si Adaptive-Sync in acelasi timp, eliminand efectul de ghosting si rupturile pentru efecte vizuale clare si frame rate-uri ridicate in timpul jocurilor.




High Dynamic Range ( HDR ) CU DISPLAYHDR ™ 400
Tehnologia HDR ofera o gama mai larga de culori si un contrast mai mare decat monitoarele traditionale. Cel mai stralucitor alb si  cel mai intunecat negru prezinta detalii ca niciodata. Display -ul este de asemenea capabil de 400 cd / m 2 , care indeplineste cerintele stricte pentru DisplayHDR ™ 400 de certificare.



Mod multi HDR
Acum puteti alege dintre mai multe moduri HDR pentru a ajusta performanta monitorizarii HDR pe baza scenariului actual de vizualizare.



Dynamic Shadow Boost
Tehnologia ASUS Dynamic Shadow Boost clarifica automat zonele intunecate ale jocului, optimizand alte zone, imbunatatind vizionarea generala, facand totodata mai usor sa observati inamicii ascunsi in zonele umbrite ale hartii.



Tehnologie Flicker-Free
Tehnologia Flicker-Free reduce palpairea pentru a reduce efortul vizual, pentru un confort imbunatatit atunci cand sunteti incurcat in sesiuni lungi de joc.




Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      VG279QM
  • Detalii Ecran
  • Conectivitate
    • Display Port
      1
    • HDMI
      2
    • Jack Audio 3.5 mm
      1
  • Caracteristici speciale
  • Caracteristici Fizice
    • Greutate
      5.6 Kg
    • Dimensiuni
      211.37 x 619.4 x 376.73-506.73 mm
    • Consum
      26 W
    • Culoare
    • Curbat
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Monitor LED Asus TUF Gaming VG279QM 27" FHD IPS 1ms 280Hz G-Sync Black

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.