Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED Asus VA24EHL 23.8" FHD IPS 5ms 250cd/mp 1000:1 75Hz Black

Cod:

90LM0563-B01170


Cod intern: #511615

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
972,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED VA24EHL 23.8" FHD IPS 5ms 250cd/mp 1000:1 75Hz Black de la Asus

Asus VA24EHL



Monitor LED IPS ASUS VA24EHL Eye Care 23.8", Full HD, HDMI, Vesa, Negru, VA24EHL

 

 

Calitatea superioara a imaginii corespunde designului elegant clasic

Monitorul de ingrijire a ochilor ASUS VA24EHL are un panou IPS de 23,8 inci cu rezolutie Full HD (1920 x 1080), oferind un panou cu unghi de vizualizare de 178° si o calitate a imaginii intensa. Rata de reimprospatare de pana la 75Hz cu tehnologia Adaptive-Sync pentru a elimina intreruperile si pentru a asigura redarea video clara. In plus, ofera si tehnologiile Flicker-free si Low Blue Light, certificate TÜV Rheinland, pentru a asigura o experienta de vizionare confortabila.

 

Vizualizarea perfectiunii

Viziune extinsa cu panou cu unghi larg de vizualizare IPS de 178°, oferind o culoare consistenta si precisa la orice unghi de vizualizare pentru a minimiza schimbarea culorii, o promisiune pentru o experienta de vizionare mai buna.

 

 

Design fara margini

Il face perfect pentru configuratii multi-display, care va ofera un grad si mai mare de imersiune.

 

 

Imagini super netede cu Adaptive-Sync

Tehnologie Adaptive-Sync pentru a elimina ruperea imaginii si ratele de reimprospatare lipsite de consistenta pentru a va oferi imagini perfecte si un joc neted. Acest lucru va ofera stapanire in jocurile de tip shooter la prima persoana, curse, strategii in timp real si titluri sportive. (Adaptive-Sync functioneaza la rate intre 48Hz si 75Hz).

 

 

Tehnologie exclusiva ASUS GamePlus

Cand vine vorba de proiectare, ASUS are intotdeauna in minte clientii - tasta exclusiva ASUS GamePlus cu functii Crosshair, Timer si FPS pentru a va oferi imbunatatiri in joc care va ajuta sa profitati mai mult de joc. Aceasta functie este dezvoltata cu contributia jucatorilor profesionisti, permitandu-le sa exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de joc.

 

 

Tehnologii Splendid exclusive ASUS

Am ridicat standardul incorporand unele dintre tehnologiile noastre proprietare pentru a va oferi o experienta vizuala cu adevarat vie. Tehnologie Splendid Video Intelligence care optimizeaza videoclipurile si imaginile, sporind luminozitatea culorilor, contrastul si claritatea. Splendid ofera doua noi moduri - Citire si Camera intunecata - in plus fata de modurile Scenery, Standard, Theater, sRGB si Night View. Tehnologiile Light-Blue-Light si Flicker-free reduc, de asemenea, tensiunea asupra ochilor dupa perioade lungi de utilizare.

 

 

Protejati-va ochii cu tehnologia ASUS Eye Care

 

 

Monitor de lumina albastra ultra-redus

Filtrul de lumina albastra ASUS certificat de TÜV Rheinland va protejeaza de lumina albastra daunatoare si puteti accesa cu usurinta cele patru setari diferite ale filtrului printr-o tasta rapida. VP247H a fost supus unor teste de performanta stricte si a fost certificat de laboratoarele TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii tehnice, de siguranta si de certificare, pentru a fi Flicker Free si pentru a emite un nivel scazut de lumina albastra.

 

Tehnologie Flicker-free

E timpul sa spui la revedere acelor ochi obositi. VP247H dispune de tehnologie ASUS Flicker-free certificata de TÜV Rheinland pentru a reduce palpairea pentru o experienta de vizionare confortabila. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea oboselei si a altor boli daunatoare, mai ales cand petreceti ore lungi, nenumarate in fata unui afisaj vizionand videoclipuri preferate.

 

ASUS VZ239HE 23'' BK/5MS/AP-JP/DSUB+HDMI Eye Care Monitor | Lazada PH

 

 

 

Specificatii tehnice


  • General
    • Model
      VA24EHL
  • Detalii Ecran
  • Conectivitate
    • HDMI
      1
    • DVI
      1
    • VGA
      1
    • Jack Audio 3.5 mm
      1
  • Caracteristici speciale
  • Caracteristici Fizice
    • Greutate
      5.68 Kg
    • Dimensiuni
      540.45 x 226.24 x 362-482 mm
    • Consum
      14.5 W
    • Culoare
    • Curbat
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.